ΣΥΡΙΖΑ για επεισόδια κατά Πολάκη: Να απομονωθούν οι τραμπούκοι

0
6

 

Έντονη ήταν η αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ για τα επεισόδια που σημειώθηκαν νωρίτερα στην Ιεράπετρα κατά του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη, στη διάρκεια της επίσκεψης του στο νοσοκομείο. Ο ΣΥΡΙΖΑ καταδικάζει την επίθεση κατά του υπουργού και κάνει λόγο για «μειοψηφικές συμπεριφορές από δήθεν αγανακτισμένους πολίτες».

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

«Καταδικάζουμε απερίφραστα τους προπηλακισμούς και τους τραμπουκισμούς εναντίον του αναπληρωτή Υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη, έξω από το νοσοκομείο της Ιεράπετρας. Τέτοιες μειοψηφικές συμπεριφορές, ελάχιστων, δήθεν «αγανακτισμένων πολιτών», καμιά σχέση δεν έχουν με τις κοινωνικές διεκδικήσεις. Καλούμε κάθε δημοκρατικό πολίτη να απομονώσει τους, λίγους, τραμπούκους.

Η σημερινή επίσκεψη στο νοσοκομείο της Ιεράπετρας απέδειξε, για άλλη μια φορά, ότι οι απειλές τους πέφτουν στο κενό. Οι υπουργοί, οι βουλευτές και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ούτε κλείστηκαν, ούτε πρόκειται να κλειστούν στα σπίτια τους. Η θέση τους είναι δίπλα στην κοινωνία, με αυτήν επικοινωνούν, για αυτήν αγωνίζονται. Και φυσικά, οι προσπάθειες του ΣΥΡΙΖΑ και της κυβέρνησης για ποιοτική, δημόσια δωρεάν υγεία θα συνεχιστούν αδιάκοπα» καταλήγει η ανακοίνωση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here