ΣΥΡΙΖΑ κατά Μητσοτάκη: Η ομιλία του στην ΚΟ συνιστά ομολογία διαπλοκής

0
8

 

 Τα βέλη του στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη, εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ μετά την ομιλία του στην Κ.Ο. της ΝΔ

Σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει ότι «η πολλαπλή στήριξη που προσέφερε ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την ομιλία του στην Κ.Ο. του κόμματος, στους ιδιοκτήτες των τηλεοπτικών καναλιών, συνιστά ομολογία διαπλοκής. Τη στιγμή που επιχειρείται από την κυβέρνηση να μπει τάξη στο τηλεοπτικό πλαίσιο, μέσω του διαγωνισμού για τις άδειες, ο κ. Μητσοτάκης επέλεξε να συνταχθεί με το καθεστώς της ασυδοσίας, στη δημιουργία του οποίου το κόμμα του έχει συμβάλλει καθοριστικά».

Παράλληλα, ο ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε ότι «για μία ακόμα φορά, ο επικεφαλής της Ν.Δ. ζήτησε περικοπές δαπανών, αποφεύγοντας ωστόσο να αποσαφηνίσει σε ποιες δαπάνες αναφέρεται. Μήπως να γίνει πιο συγκεκριμένος; Μήπως εννοεί απολύσεις, μειώσεις μισθών και περικοπές στις δαπάνες για το κράτος πρόνοιας;».

Όσον αφορά, δε, στον εκλογικό νόμο, το κυβερνών κόμμα διερωτήθηκε «μήπως ξέχασε ο κ. Μητσοτάκης σε ποιο κόμμα ανήκαν ο κ. Μπαλτάκος και ο κ. Κρανιδιώτης, με τους οποίους η Χρυσή Αυγή είχε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας; Σε ποιου είδους δημοκρατία παραπέμπει το μπόνους των 50 εδρών του ισχύοντος εκλογικού νόμου, για τη διατήρηση του οποίου αναζητά εναγωνίως συμμαχίες ο κ. Μητσοτάκης;».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here