Αντεπίθεση ΣΥΡΙΖΑ: Να δημοσιεύσει το «πόθεν έσχες» του ο Κυριάκος Μητσοτάκης

0
13

 

Το δικό του «πόθεν έσχες» καλεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη να δώσει στη δημοσιότητα ο ΣΥΡΙΖΑ, σε απάντηση της ανακοίνωσης της Ν.Δ, η οποία νωρίτερα ζητούσε από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα να δημοσιεύσει τις δηλώσεις της περιουσιακής του κατάστασης.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Κουμουνδούρου, «ζητήσαμε από τον κ. Μητσοτάκη να απολύσει από λογογράφο του τον κ. Ψυχάρη αλλά αυτός φαίνεται ότι τον προσέλαβε να γράφει τις ανακοινώσεις του κ. Κουμουτσάκου».

Ο ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει ότι δε θα ασχοληθεί εκ νέου με την ουσία του «αστείου», όπως το χαρακτηρίζει, δημοσιεύματος των «Νέων».

Τονίζει επίσης ότι οι δηλώσεις πόθεν έσχες του πρωθυπουργού είναι καθαρές, δημόσιες και έχουν εγκριθεί από ορκωτούς λογιστές. «Όποιος θέλει να τις ερευνήσει δεν έχει παρά να ακολουθήσει τη νόμιμη διαδικασία», συμπληρώνει η Κουμουνδούρου.

Και καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ: «Η Ν.Δ. όμως που καταπίνει αμάσητες τις εξωχώριες δραστηριότητες Παπασταύρου αλλά διυλίζει τα στημένα δημοσιεύματα πανικόβλητων εκδοτών μας προκαλεί. Καλούμε, λοιπόν, τον κ. Μητσοτάκη να δώσει στη δημοσιότητα το δικό του πόθεν έσχες προκειμένου να διαπιστώσει το πανελλήνιο εάν οι εταιρείες στις οποίες συμμετείχε η σύζυγός του με τον κ. Παπασταύρου (του Παναμά, βεβαίως βεβαίως) είναι και αυτές δηλωμένες».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here