ΣΥΡΙΖΑ: Οριστικοποιήθηκαν τα ψηφοδέλτια και η εκλόγιμη σειρά

1
6

 

«Κλείδωσαν» τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ οριστικοποιήθηκε και η εκλόγιμη σειρά.

Δείτε αναλυτικά:

Ψηφοδέλτια ΣΥΡΙΖΑ

Στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας που «κλείδωσε», επικεφαλής είναι ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης, ενώ στην τέταρτη και εκλόγιμη θέση τοποθετήθηκε η Τασία Χριστοδουλοπούλου και πέμπτος ο πανεπιστημιακός Κώστας Γαβρόγλου.
Οι πέντε πρώτοι υποψήφιοι στο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ.
1. Γιάννης Δραγασάκης
2. Θεανώ Φωτίου
3. Νίκος Κοτζιάς
4. Τασία Χριστοδουλοπούλου
5. Κώστας Γαβρόγλου

1 ΣΧΟΛΙΟ

 1. Τα συγχαρητήρια μου για την κατάρτιση του Ψηφοδελτίου Επικράτειας του ΣΥΡΙΖΑ, πράγματι περιλαμβάνει το Νέο, που επαγγέλλεται ο μεταρρυθμιστής του Ευρωπαϊκού γίγνεσθαι κ. Τσίπρας, με άξιους, στις εκλόγιμες θέσεις. εφήβους/ες εκπροσώπους του (κ.κ Φλαμπουράρης, Τασία , Μπαλτάς κλπ) .
  Προσοχή μη σας διαφύγει στο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ να περιληφθούν, οπωσδήποτε, και οι ,κατά καιρούς, δηλώσεις τους,
  της κας Τασίας για τους Λαθρομετανάστες περί ηλιασμού τους στη Ομόνοια,!!!!!περί εξαφανισμού τους!!!!!, περί πλουτισμού των νησιών κα,!!!!!!
  του κ. Μπαλτά ότι «η αριστεία είναι ρετσινιά»!!!!!.
  Αλλά και του κ. Τσίπρα ότι δεν υπάρχουν θαλάσσια σύνορα ! !!!, το ατόπημα του στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο πάταξον μεν άκουσον δε αντί του ορθού άκουσον μεν πάταξον δε, προκαλώντας τη θυμηδία των παρισταμένων (να βάλτε τη φωτογραφία του τα λέει όλα), επίσης να έχει και τη φωτογραφία του
  κ. Τσίπρα όταν σε διάλειμμα της σκληρής διαπραγμάτευσης του!!! φωτογραφίζεται με Μέρκελ και Ολάντ
  – τους οποίους στο παρελθόν έβριζε – να έχει πάρει στάση γαλλικού σίγματος από τα γέλια, δεν γνωρίζω αν του συνέβη και τίποτα άλλο, κατά τα άλλα συνέχισε τη σκληρή διαπραγμάτευση για το όφελος του Ελληνικού Λαού κι έφερε το τρίτο μνημόνιο, το κατά πόσο δυσβάστακτο είναι για το λαό το λέει σήμερα ο κ. Μητρόπουλος κ.α

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here