ΣΥΡΙΖΑ: Πλήρης ταύτιση Κουμουτσάκου με θέσεις καναλαρχών

0
10

 

Για πλήρη ταύτιση με τις θέσεις των καναλαρχών σχετικά με τον διαγωνισμό αδειοδότησης των τηλεοπτικών σταθμών κατηγορεί τον εκπρόσωπο της Ν.Δ. Γιώργου Κουμουτσάκου, ο ΣΥΡΙΖΑ.

Απαντώντας στα «πυρά» που εξαπέλυσε ο ίδιος νωρίτερα, κατά της κυβέρνησης, για το ζήτημα της αδειοδότησης των καναλιών, ο ΣΥΡΙΖΑ πέρασε στην αντεπίθεση:

«Μίλησε για ακύρωση του ρόλου του ΕΣΡ, τη στιγμή που η ίδια η Ν.Δ. αρνήθηκε –και, μάλιστα, επανειλημμένα- να συναινέσει ώστε να συγκροτηθεί η ανεξάρτητη αρχή. Ισχυρίστηκε ότι παραβιάστηκε το Σύνταγμα, ενώ η απόφαση της ολομέλειας του ΣτΕ απέρριψε τα ασφαλιστικά μέτρα των καναλαρχών, κρίνοντας ότι υπάρχουν επιτακτικοί λόγοι δημοσίου συμφέροντος να ολοκληρωθεί άμεσα ο διαγωνισμός.

Έκανε λόγο για ολιγοπώλιο, αλλά «ξέχασε» τις αποφάσεις του ΣτΕ που έκριναν παράνομο το καθεστώς λειτουργίας που άνθισε επί Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ. Ανακάλυψε τώρα «διαγωνισμό-παρωδία», ενώ ήταν αυτοί που έδωσαν όλο τον «αέρα» της χώρας στην Digea των καναλαρχών για 15 χρόνια με 18 εκατ. ευρώ, μέσω «διαγωνισμού» με ένα και μοναδικό υποψήφιο».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here