Σύσκεψη στο Μαξίμου για το Ελληνικό με τη συμμετοχή του δημάρχου

0
2
Σύσκεψη για το Ελληνικό και την επένδυση στον χώρο του πρώην αεροδρομίου συγκαλεί την Τετάρτη το πρωί ο πρωθυπουργός. Ο Αλέξης Τσίπρας έχει καλέσει και τον Δήμαρχο Ελληνικού – Αργυρούπολης Γιάννη Κωνσταντάτο.
Ο Δήμαρχος,  μετά τη γνωστοποίηση της συμφωνίας για το Ελληνικό δήλωσε τα εξής: «Μετά την ολοκλήρωση των συνομιλιών ανάμεσα στη LAMDA Development, το ΤΑΙΠΕΔ και την Κυβέρνηση και τη συμφωνία υπογραφής του MoU, θεωρούμε πως η μεγάλη ώρα για το Ελληνικό μας πλησιάζει. Ήρθε η ώρα που θα πάψει να είναι ο φτωχός συγγενής της Νότιας Αθήνας αφού στα διοικητικά του όρια θα δει να γίνεται η μεγαλύτερη επένδυση που έγινε ποτέ στον τόπο μας. Η ώρα της ευθύνης πλέον πλησιάζει για όλους μας»
Αναφερόμενος στην πολεμική που υπήρξε όλο αυτό το διάστημα σε βάρος της επένδυσης μίλησε και για την πολεμική που ασκήθηκε στον ίδιο και στην παράταξή του γιατί πίστεψαν στην αξιοποίηση, από δυνάμεις που θέλουν μίζερο το Ελληνικό και εξυπηρετούν αλλότρια συμφέροντα και ανήγγειλε ότι «Την Παρασκευή, 10 Ιουνίου, σε έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο θα φέρουμε την εισήγηση της παράταξής μας, θα αναλύσουμε την σύμβαση και θα επικυρώσουμε τις θέσεις μας σύμφωνα με την προ τριμήνου απόφαση του Δ.Σ. υπέρ της επένδυσης. Εκεί βέβαια ο διάλογος έχει νόημα με τις παρατάξεις που στήριξαν επίσης την επένδυση«.
Επίσης την Τετάρτη συνεδριάζει η Κεντρική Επιτροπή της παράταξής του «Ενωμένη Πόλη» που θα επικυρώσει τις θέσεις και τις διεκδικήσεις τους από την επένδυση, όπως αυτές τέθηκαν προεκλογικά και σταθερά τηρούνται ως σήμερα και τις οποίες έχουν εκφράσει και στην Ελληνικό ΑΕ.
«Τέλος» τόνισε εμφατικά, «τις διεκδικήσεις αυτές θα τις θέσουμε στον ίδιο τον πρωθυπουργό  και σε όλο το πολιτικό κόσμο. Δίχως κραυγές και εκβιασμούς αλλά ως ώριμη δύναμη ανάπτυξης και προόδου που εξ αρχής στήριξε την αξιοποίηση του αεροδρομίου μας. Να είστε βέβαιοι πως ό,τι διεκδικούμε με ρεαλισμό θα το κερδίσουμε γιατί το δικαιούμαστε και όχι γιατί μας χαρίζεται».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here