Σύσσωμη η οικογένεια Ομπάμα εύχεται «Καλά Χριστούγεννα»

0
11

 

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα και η Πρώτη Κυρία εξήραν σήμερα το έργο των Αμερικανών στρατιωτών, με την ευκαιρία του ευχετήριου μηνύματός τους για τα Χριστούγεννα, το οποίο απηύθυναν έχοντας δίπλα τους τις δύο κόρες τους αλλά και τα δύο σκυλιά τους, από τη Χαβάη στον Ειρηνικό, όπου περνούν τις διακοπές τους αυτές τις τελευταίες ημέρες του χρόνου.

Το προεδρικό ζεύγος κάλεσε τους Αμερικανούς να «είναι ενωμένοι, σαν να είναι μια μεγάλη αμερικανική οικογένεια» και να επιδεικνύουν συμπόνια.

«Αυτή την εποχή, τιμάμε όλους εκείνους που υπερασπίζονται τις αξίες αυτές φορώντας τη στολή της χώρας μας. Κάθε μέρα, αυτοί οι γενναίοι άνδρες και γυναίκες των ενόπλων δυνάμεών μας κάνουν το καθήκον τους για να μας προστατεύουν», δήλωσε ο πρόεδρος Ομπάμα.

Σε ένα πιο ελαφρύ τόνο, ο αρχηγός του κράτους τόνισε ότι αυτή είναι «μια από τις αγαπημένες μας εποχές του έτους, καθώς βρισκόμαστε μαζί με την οικογένεια και με φίλους, σε μια ζεστή και χαρούμενη ατμόσφαιρα».

Οι Ομπάμα και οι δύο κόρες τους, Μάλια και Σάσα, νοίκιασαν μια παραθαλάσσια έπαυλη με θέα στον ωκεανό, στην Καϊλούα, περίπου μισή ώρα δρόμος από την πρωτεύουσα Χονολουλού, γενέτειρα του Μπαράκ Ομπάμα.

«Το ίδιο ισχύει και όταν περνάω όλη τη νύχτα για να απομακρύνω τους Μπο και Σάνι από τα μπισκότα που ετοιμάζουμε για τον Αη- Βασίλη», πρόσθεσε ο Ομπάμα μιλώντας για τα δύο σκυλιά του προεδρικού ζεύγους.

«Και είναι το αγαπημένο μου εβδομαδιαίο μήνυμα της χρονιάς, γιατί το κάνω μαζί με μια ξεχωριστή καλεσμένη, την κυρία Ομπάμα», είπε ο πρόεδρος των ΗΠΑ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here