Τα άκουσε βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Κοζάνη

0
13

 

O βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης, Μίμης Δημητριάδης παρευρέθη σε συναυλία στο Τσοτύλι του δήμου Βοΐου για να εκφωνήσει λόγο, όταν δέχθηκε φραστική επίθεση από άλλον παρευρισκόμενο.

Για την οικονομική ενίσχυση του Κέντρου Υγείας εκλήθη να μιλήσει ο βουλευτής. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Kozan.gr, ο κ. Δημητριάδης άρχισε να αναπτύσσει, σε γενικές γραμμές, το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ για την υγεία, λέγοντας, μεταξύ άλλων, ότι διορίσαμε γιατρό και νοσηλευτικό προσωπικό (στο Κέντρο Υγείας), ενώ δεσμεύτηκε προσωπικά ότι όποια προβλήματα υπάρχουν θα επιλυθούν σύντομα.

Ολοκληρώνοντας την ομιλία – χαιρετισμό του, ένας από τους παρευρισκομένους, ο κ. Βασίλης Παπαϊωάννου, πρώην αντιδήμαρχος Τσοτυλίου τού είπε: “Κύριε βουλευτά αυτό που κάνετε είναι λάθος. Εδώ είμαστε για έναν ιερό σκοπό και εσείς ήρθατε εδώ να απευθύνετε πολιτικό λόγο. Γνωρίζουμε πολύ καλά τα προβλήματα του Κέντρου Υγείας και δεν είναι έτσι τα πράγματα όπως τα περιγράφετε”.

Ο βουλευτής, αν και ξαφνιάστηκε (αρχικά), συνέχισε να υπερασπίζεται τα λεγόμενά του, τονίζοντας πως: «Εμείς αυτό που λέμε το κάνουμε«. Λίγο αργότερα και ενώ είχε αποχωρήσει από την εκδήλωση ο βουλευτής, τον λόγο έλαβε η διευθύντρια του Κέντρου Υγείας Τσοτυλίου, η οποία αφού ευχαρίστησε όλον τον κόσμο, που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα για τη στήριξη του Κέντρου Υγείας, αναφέρθηκε σε μερικές χαρακτηριστικές ελλείψεις, που προκάλεσαν εντύπωση κι αποδεικνύουν περίτρανα το πόσο τραγικά είναι τα πράγματα, εν αντιθέσει με τα όσα είχε προηγουμένως αναφέρει ο κ. Δημητριάδης, που παρέπεμπαν σε μια άλλη εντελώς διαφορετική κατάσταση.

Όπως είπε η ίδια: “Υπάρχουν ελλείψεις ακόμη και σε πολύ απλά πράγματα, όπως, σε οινόπνευμα, γάζες, γάντια. Ήρθα για λίγο και θα φύγω. Διότι στο Κέντρο Υγείας, αυτή τη στιγμή, υπάρχει μόνο μια συνάδελφος και ένας φύλακας. Δεν έχουμε ούτε καν νοσηλεύτρια».

Την αγωνία της διευθύντριας του Κέντρου Υγείας, που ήταν διάχυτη στα λεγόμενά της, δεν είχε την ευκαιρία να την αισθανθεί ο βουλευτής Κοζάνης, Μ. Δημητριάδης, αφού είχε – ήδη – αποχωρήσει.

Πηγή: kozan.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here