Τα απίθανα καραγκιοζιλίκια της κυρίας συμβούλου στη Βουλή

1
3832

 

Παρακολουθώ κοινοβουλευτικές συζητήσεις πολλά χρόνια, πολλά. Αρκετές φορές έχω δει δίπλα σε υπουργούς, να κάθονται σύμβουλοι με φακέλλους μπροστά τους για να ενημερώσουν τον προϊστάμενό τους, αν παραστεί ανάγκη, για κάποιο θέμα.

Πρώτη φορά, όμως, είδα συνεργάτι υπουργού να ξεκαρδίζεται στα γέλια και να κάνει συνεχώς γκριμάτσες αποδοκιμασίας, την ώρα της ομιλίας του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ήταν σύμβουλος του υπουργού Ναυτιλίας Παναγιώτη Κουρουμπλή και έκανε απίθανα καραγκιοζιλίκια όσα ώρα μιλούσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος την κάλεσε να συγκρατηθεί και -αν δεν μπορούσε- να βγει από την αίθουσα.

Έγινε πανδαιμόνιο, αλλά η κυρία έμεινε ατάραχη στην αίθουσα. Μέχρι τη στιγμή που σηκώθηκε όρθιος ο βουλευτής του Ποταμιού, Γιώργος Αμυράς, και της είπε ότι δεν είναι μάπετ σόου η Βουλή.

Μόνο τότε ο υπουργός της υπέδεξε να βγει από την αίθουσα -πράγμα που έκανε. Και δεν μάθαμε καν το όνομά της…

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΠΑΡΑΚΑΟΛΟΥΘΟΥΣΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ…………ΜΙΑ ΚΥΡΙΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΕ ΓΥΑΛΙΑ………ΣΥΖΗΓΟΣ ΤΟΥ ΥΤΟΥΡΓΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ………ΚΑΘΗΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΕΙΡΑ……..ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ κ. ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΡΗ……….ΜΑΣΟΥΣΕ ΜΑΣΤΊΧΑ ΣΑΝ ΜΗΡΥΚΑΣΤΙΚΌ ΖΩΟ…………..Ο ΦΑΚΟΣ ΕΔΕΙΞΕ ΔΥΟ Η ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ………ΚΑΠΙΑ ΣΤΙΓΜΗ Ο κ.ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΡΗΣ ΚΟΙΤΑΞΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ …..ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΙΠΕ ΚΑΤΙ…….ΑΥΤΗ ΕΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΜΑΣΤΙΧΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΗΣ …….ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΤΙΠΟΤΕ………….ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΟΡΙΑ…….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here