Τα… βέλη της Ζωής Λάσκαρη στην ηγεσία του υπ.Παιδείας

0
3

 

Τη σύνθεση της νέας κυβέρνησης  σχολίασε η σταρ του ελληνικού σινεμά Zωή Λάσκαρη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Η γνωστή ηθοποιός την τελευταία περίοδο τοποθετείται με δημόσιες δηλώσεις της γύρω από πολιτικά και κοινωνικά θέματα. Στο… στόχαστρο της σήμερα μπήκε η νέα ηγεσία του υπουργείου Θρησκευμάτων.

Αναλυτικά η ανάρτηση της:

«Το πολύπαθο και ταλαιπωρημένο υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων αναλαμβάνει από σήμερα ένα επιτελείο -κατά δήλωση του- άθεο. Σχήμα καταρχάς οξύμωρο. Υπουργείο θρησκευμάτων αποτελούμενο από άθεους;

Το σημαντικότερο, μια χώρα που το 97% των πολιτών της αυτοπροσδιορίζονται ως Χριστιανοί ορθόδοξοι, μια χώρα της οποίας η θρησκεία αποτελεί διαχρονικό πυλώνα των ηθών, των εθίμων, της παράδοσης, της Ιστορίας της, θα βρεθεί υπό την εποπτεία μιας ομάδας που αρνείται την ύπαρξη του Θεού και άρα δεν πιστεύει στο θαύμα της ελληνικής ιστορίας όπου θρησκεία (δηλαδή πίστη) και κοινωνία συμπορεύονται.

Και η συμπόρευση αυτή υπήρξε διαχρονικά συμπαγής, αλώβητη, σχεδόν μεταφυσική.

Και έσωσε την χώρα από πολλά δεινά. Κρατάει και θα κρατάει την χώρα και την κοινωνία ενωμένα. Γνωρίζουμε όλοι ποια συμφέροντα εξυπηρετούνται σε αυτή την πάγια πολεμική εναντίον της πίστης, πότε απροκάλυπτα και πότε έμμεσα.

Είναι προφανές όμως πως τίποτα δεν θα ξεριζώσει (όπως τίποτα δεν ξερίζωσε) με όποιον τρόπο και να δρομολογηθεί, την πίστη, την χριστιανορθόδοξη θρησκεία από το υποσυνείδητο και τις ψυχές των Ελλήνων».

laskari

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here