Τα… ενοίκια της ΛΑΕ χρωστά ο Λαφαζάνης

0
6

 

Αγωγή φέρεται να έχει κατατεθεί σε βάρος του Παναγιώτη Λαφαζάνη για απλήρωτα ενοίκια από τα προηγούμενα γραφεία της ΛΑΕ, η οποία μάλιστα επρόκειτο να εκδικαστεί την περασμένη Τετάρτη, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Παραπολιτικά».

Το χρέος, σύμφωνα με το δημοσίευμα ανέρχεται στα 3.000 ευρώ. Ωστόσο , λόγω της αποχής των δικηγόρων με αφορμή την επικείμενη ψήφιση του Ασφαλιστικού έδωσε αναβολή στην υπόθεση για τον Μάιο της φετινής χρονιάς. Στη δικαστική αίθουσα εμφανίστηκαν μόνο οι δικηγόροι των δύο πλευρών, με τον κ. Λαφαζάνη, που είχε μπει εγγυητής στη σύμβαση μίσθωσης, να είναι απών.

Το χρέος είναι περίπου 3.000 ευρώ και αφορά στα πρώτα γραφεία του κόμματος, στη συμβολή των οδών Βερανζέρου και Κάνιγγος, όπου είχε αρχικά στηθεί το στρατηγείο της Λαϊκής Ενότητας, σύμφωνα με τα «Παραπολιτικά». Τα γραφεία του πολιτικού φορέα βρίσκονταν στον 3ο όροφο της πολυκατοικίας και εκτείνονταν σε 200 τετραγωνικά μέτρα.

Ήταν Δεκέμβριος όταν η ηγεσία του κόμματος αποφάσισε να αλλάξει γραφεία, τα οποία έχουν μεταφερθεί πλέον στην Πατησίων, στη Στοά Φέξη. «Προφασίστηκαν ελαττώματα στο μίσθιο, έκαναν καταγγελία της σύμβασης και έφυγαν, προκειμένου να πάνε σε άλλα γραφεία. Εμείς, φυσικά, τους θεωρούμε ακόμη μισθωτές. Το ποσό που οφείλουν είναι περίπου 3.000 ευρώ», εξηγεί στα «Παραπολιτικά» ο συνήγορος της ιδιοκτήτριας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here