Τα «γυρνάει» ο Παπαχριστόπουλος: Ουδέποτε έκανα λόγο για υποκλοπή από την κυβέρνηση

0
1

 

Σε πλήρη ανασκευή των όσων είπε νωρίτερα,για το θέμα της διαρροής των συνομιλιών Τόμσεν-Βελκουλέσκου, προχώρησε ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος, καθώς υποστήριξε ότι ποτέ δεν έκανε λόγο για υποκλοπή από την πλευρά της κυβέρνησης.

Μιλώντας με κοινοβουλευτικούς συντάκτες ο βουλευτής των ΑΝΕΛ τόνισε ότι «όταν είπα ότι καλά έκανε και έβγαλε στην φόρα η κυβέρνηση τον διάλογο Τόμσεν-Βελκουλέσκου εννοούσα ότι καλά έκανε η κυβέρνηση και σήκωσε το θέμα», κάνοντας λόγο για «παρερμηνεία» των δηλώσεων, υποστήριζοντας ότι το ίδιο ακριβώς έγινε και με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο.

«Πολύ φοβάμαι ότι η απελπισία και η θλίψη κάποιων ανθρώπων επειδή η αξιολόγηση τελειώνει, τους οδηγεί στην υπερβολή και στην παρερμηνεία των δηλώσεων μου. Από που και ως που το γεγονός ότι σήμερα στην ομιλία μου στη Βουλή επικρότησα την στάση της κυβέρνησης να “σηκώσει” το θέμα της συνομιλίας Τόμσεν-Βελκουλέσκου, αποκωδικοποιείται ως παραδοχή υποκλοπής από την πλευρά της κυβέρνησης;», δήλωσε ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος.

Και συνέχισε λέγοντας πως «δηλώνω λοιπόν ξεκάθαρα σε αυτούς που καλοπροαίρετα παρανόησαν ότι την υποκλοπή την έχουν κάνει τα WikiLeaks, ότι είναι αδύνατον να την έχει κάνει η ΕΥΠ, και τους παραπέμπω σε προηγούμενες ομιλίες μου στη Βουλή όπου επανειλημμένως το έχω καταστήσει σαφές», κατέληξε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here