Τα κουνελάκια του Playboy έγιναν νοσοκόμες και η έπαυλη οίκος ευγηρίας (ΦΩΤΟ)Α

0
7

Η Carla Howe, μοντέλο από την Βρετανία, έζησε για ένα διάστημα στην έπαυλη του Playboy Hugh Hefner και τώρα μιλά στη βρετανική εφημερίδα The Sun με αφορμή την ανακοίνωση του Hefner ότι το περιοδικό του σταματάει τα γυμνά εξώφυλλα.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του μοντέλου, οι ένδοξες ημέρες της έπαυλης στο Μπέβερλι Χιλς δεκάδες μοντέλα και πάρτι έχουν παρέλθει.

«Πιο πιθανό είναι να δεις να κυκλοφορούν νοσοκόμες και γιατροί παρά καλλονές με εσώρουχα», λέει το μοντέλο και συμπληρώνει, «ο 89χρονος Hefner προτιμά τις ήσυχες νύχτες παίζοντας επιτραπέζια παιχνίδια και όλη η ατμόσφαιρα θυμίζει οίκο ευγηρίας παρά οίκο απολαύσεων».

image

«Τις περισσότερες φορές το μόνο που θέλει είναι να παίζει σκάκι με τους φίλους του και να βλέπουν παλιές ταινίες (…) Σχεδόν ποτέ δεν φεύγει από το σπίτι και αρνείται να αλλάξει οτιδήποτε στο σπίτι. Μοιάζει να έχει κολλήσει στη δεκαετία του 1980».

«Ο Hefner είναι φιλάσθενος και παντού τον ακολουθεί μια ομάδα νοσοκόμων», είπε η Carla, η οποία έζησε στην έπαυλη μαζί με την αδελφή της για τρία χρόνια.

Σε συνέντευξή της στη βρετανική Mirror, η Carla Howe αποκάλυψε ότι τα κορίτσια του Hefner που φιλοξενούνται στα 22 υπνοδωμάτια της έπαυλης υποχρεούνται να ακολουθούν το αυστηρό και παράλογο πρόγραμμα του 89χρονου. Μετά τις 21.00 απαγορεύεται να κυκλοφορούν!

«Είναι σαν να ζεις σε φυλακή», σχολίασε χαρακτηριστικά. Δεν επιτρέπεται να καλέσουν φίλες τους ενώ οι άντρες επισκέπτες απαγορεύονται αυστηρά.

image

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here