Τα ψηφοδέλτια της Δημοκρατικής Συμπαράταξης

 

Με τον Κώστα Σκανδαλίδη στην πρώτη θέση του ψηφοδελτίου στην Α’ Αθηνών και τον Ευάγγελο Βενιζέλο στην πρώτη θέση στην Α’ Θεσσαλονίκης «έκλεισαν» τα ψηφοδέλτια της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά Τσίπρας επέλεξε την Β’ Αθήνας και τον νομό Αχαΐας, ενώ ο Γιάννης Μανιάτης είναι επικεφαλής του ψηφοδελτίου στον νομό Αργολίδας.

Επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας είναι ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Θανάσης Θεοχαρόπουλος, και στην τελευταία θέση ο Κώστας Λαλιώτης.

Στη δεύτερη θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας είναι ο συνταγματολόγος στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου Ξενοφών Κοντιάδης, τρίτος είναι ο Θάνος Μωραΐτης, στην τέταρτη θεση η δημοσιογράφος Μαρία Παπουτσάκη, πέμπτος είναι ο πρώην βουλευτής Μιχάλης Κατρίνης, έκτη η καθηγήτρια και πρώην συνεργάτης του Κώστα Σημίτη, Λίλιαν Μήτρου, έβδομος ο πρώην βουλευτής Συμεών Κεδίκογλου, όγδοη η Χαριτίνη Καρακωστάκη, ένατος ο ομογενής από τις ΗΠΑ Σπύρος Γαρυφάλλης, δέκατος ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας ΑμεΑ, Γιάννης Βαρδακαστάνης και στην προτελευταία θέση είναι ο πρώην βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Νίκος Τσούκαλης.

Σχετικά Άρθρα


Αφήστε το σχόλιο σας

*