Τα… σπασμένα της Ζωής άρχισε να πληρώνει ο Βούτσης

0
3

 

Διαδοχικές επαφές με τους εκπροσώπους των κοινοβουλευτικών κομμάτων έχει ο νέος πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης δείχνοντας από την πρώτη κιόλας ημέρα τη διάθεσή του να λειτουργήσει το Κοινοβούλιο σε πνεύμα συναίνεσης και συνεργασίας.

Νωρίς το μεσημέρι ο κ. Βουτσής συναντήθηκε με το γραμματέα της ΚΟ της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Βασίλη Κεγκέρογλου τους κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους Θανάση Θεοχαρόπουλο και Ανδρέα Λοβέρδο και το διευθυντή της ΚΟ Βασίλη Έξαρχο.

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η ανταλλαγή απόψεων και η κατάθεση προτάσεων εκ μέρους της Δημοκρατικής Συμπαράταξης για τη βελτίωση του Κανονισμού της Βουλής με στόχο την αναβάθμιση της λειτουργίας του Κοινοβουλίου, των κοινοβουλευτικών διαδικασιών της νομοθετικής εργασίας και του κοινοβουλευτικού ελέγχου, καθώς και του ρόλου του βουλευτή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από το νέο πρόεδρο ζητήθηκε να οριστεί συγκεκριμένη ημέρα που θα πραγματοποιείται η διάσκεψη των προέδρων προκειμένου να αποφεύγονται οι αιφνιδιασμοί καθώς επίσης και να παρεμβαίνει στους υπουργούς της κυβέρνησης προκειμένου να μετέχουν στον κοινοβουλευτικό έλεγχο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here