Τα UFO στο Κατάκολο ήταν… παιδικά φαναράκια!

0
11

 

Φως στο «μυστήριο» με την «εμφάνιση» UFO στο Κατάκολο. Τα φωτεινά ιπτάμενα αντικείμενα που είδε ένα ζευγάρι στην περιοχή του Καβουρίου το βράδυ της περασμένης Κυριακής, δεν ήταν τίποτα άλλο πέρα από φαναράκια ευχών, όπως αποκάλυψε μια κάτοικος της περιοχής…

Αναλυτικότερα, στην περιοχή του Καβουρίου, σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr, πολύ κοντά στην καντίνα Παφιώλη από νωρίς είχε ξεκινήσει ένα παιδικό πάρτι. Όπως είπαν οι γονείς των παιδιών που έκαναν το πάρτι αργά το βράδυ άναψαν όπως συνηθίζεται σε τέτοιες περιπτώσεις, φαναράκια ευχών.

Λόγω του ανέμου τα φαναράκια ευχών – που ανάβουν με φωτιά και θυμίζουν πύρινες μπάλες από μακριά, κινήθηκαν παράλληλα με την επιφάνεια της θάλασσας και στη συνέχεια ανάλογα με τον αέρα ανέβηκαν προς τον ουρανό έως τη στιγμή που χάθηκαν.
Τα φαναράκια όμως ανησύχησαν κάποιους στην περιοχή που φοβήθηκαν πως μπορεί να παρασυρθούν και να πέσουν σε εκτάσεις με ξερά χόρτα και να ξεσπάσει πυρκαγιά. Για αυτό το λόγο κάλεσαν και την Αστυνομία.

Την ίδια ώρα άλλοι πολίτες που διέκριναν πάνω από τη θάλασσα τα φαναράκια, θεώρησαν πως ήταν φωτοβολίδες κινδύνου – που πιθανόν να έριξε κάποιο σκάφος και κάλεσαν το Λιμενικό Σώμα προς ενημέρωση.

Η φαντασία κάποιων δημιούργησε UFO πάνω από το Κατάκολο….

Πηγή: ilialive

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here