Τάσος Θεοδωρόπουλος: Ήξερα ότι έχει Αids -Κάναμε σεξ χωρίς προφύλαξη

0
11
Τ

Το ότι γνώριζε πως ο άνθρωπος με τον οποίο πλάγιασε μαζί είχε aids παραδέχτηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Καρντάσιανς» ο δημοσιογράφος Τάσος Θεοδωρόπουλος , ο οποίος έκανε γνωστό (μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook) πως είναι φορέας του HIV εδώ και 11 χρόνια.

«Δεν μπορώ να κατηγορήσω τον συγκεκριμένο άνθρωπο ότι μου μετέδωσε τον HIV γιατί εκείνη την περίοδο είχα κάνει πολλές ζαβολιές. Με τον συγκεκριμένο το γνώριζα ότι έχει τον ιό και έγινε sex ελεύθερα».
Όπως εξηγεί «ήμουν πιτσιρικάς και πήγα με τη λογική του πάθους. Απλά με εξίταρε ο τύπος και είπα μέσα μου «ό,τι έχει θέλω να το έχω». Χωρίς να έχω αντιληφθεί ακριβώς τις περαιτέρω συνέπειες. Ήταν σαν παιχνίδι».

Αν γυρνούσε το χρόνο πίσω πάντως, δεν θα έκανε πάλι την ίδια επιλογή: «Δεν θα ξαναβρισκόμουν μ’ αυτόν τον άνθρωπο γιατί τελικά δε με αγαπούσε και το πάθος ξεφούσκωσε γρήγορα».
«Είναι φρικτό ότι η πλειοψηφία των ανθρώπων που γνωρίζω, (και δεν εννοώ οι gay γιατί οι περισσότεροι φίλοι μου είναι straight) δεν χρησιμοποιούν προφύλαξη. Τους βλέπω στα bar το βράδυ στις 4 η ώρα να φεύγουν με το κοριτσάκι ή το αγοράκι που γνωρίσανε, χωρίς καμία προφύλαξη», είπε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here