Τατούλης, Δένδιας και… Βορίδης οι επίδοξοι μνηστήρες για την αρχηγία της ΝΔ

0
6

Λίγο μετά την παραίτηση του Αντώνη Σαμαρά από την προεδρία του κόμματος, οι επίδοξοι μνηστήρες για την αρχηγία της Νέας Δημοκρατία κάνουν την εμφάνιση τους.

Συγκεκριμένα ο Μάκης Βορίδης, μιλώντας στον ΑΝΤ1, δήλωσε ότι όλοι μπορούν να είναι υποψήφιοι και σε ό,τι αφορά τον ίδιο, θέλει να σκεφτεί κάποια πράγματα και να εξετάσει τις παραμέτρους πριν πάρει τις δικές του αποφάσεις…

«Παρών» στη διεκδίκηση της ηγεσίας του κόμματος δήλωσε, με γραπτή ανακοίνωσή του και ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης.

«Ο μεγάλος χώρος της πατριωτικής, δημοκρατικής και δημιουργικής παράταξης δεν κατάφερε να πείσει και κυρίως δεν κατάφερε να παρουσιάσει πειστική πρόταση. Οφείλουμε να αναλάβουμε πρωτοβουλίες για την ανάταξη του, προτάσσοντας πάντοτε το συμφέρον της χώρας και το καλύτερο αύριο των Ελληνίδων και των Ελλήνων. Σε αυτήν την διεκδίκηση βρίσκομαι στην πρώτη γραμμή» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τέλος, ο Νίκος Δένδιας, μιλώντας στον Βήμα FM για την επόμενη μέρα της ΝΔ και το αν θα συμπεριληφθεί κι ο ίδιος στην κούρσα της διαδοχής του Αντώνη Σαμαρά, δήλωσε ότι «Εάν η πολιτική πρόταση της ΝΔ με καλύπτει θα μπορούσα να το σκεφτώ, αν θα την εκφράσω».

«Το μεγάλο ζήτημα επιμένω ότι είναι η ταυτότητα και το μέλλον της Κεντροδεξιάς σήμερα(…) αποδειχθήκαμε ανεπαρκείς να υπερασπίσουμε στο δημοψήφισμα την πολιτική παρακαταθήκη του Κωνσταντίνου Καραμανλή».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here