Τατσόπουλος: Αλέξη μη λες μ@λ@κίες, δεν είσαι φλούφλης γυμνασιόπαις

2
14

Mε τον γνωστό αθυρόστομο τρόπο του σχολίασε ο Πέτρος Τατσόπουλος τη δήλωση του Αλέξη Τσίπρα ότι κατέθεσε στεφάνι στο Κρεμλίνο προς τιμήν όσων έχυσαν τη ζωή τους για να ηττηθεί ο ολοκληρωτισμός. Τον κατηγόρησε ότι αγνοεί στοιχειώδη πράγματα από την ιστορία, ανέφερε ότι οι σοβιετικοί στρατιώτες που έπεσαν πολεμώντας τον Χίτλερ, υπηρετούσαν τον αδυσώπητο σταλινικό ολοκληρωτισμό, και τον κάλεσε να μη λέει τέτοιες μ@λ@κίες, διότι είναι πια πρωθυπουργός και όχι «φλούφλης γυμπασιόπαις» – όπως είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε ολόκληρο το σχόλιο του πρώην βουλευτή του Σύριζα:

 

Αλέξη μου, μερικά πρόχειρα μαθήματα Ιστορίας, έτσι στα πεταχτά, γιατί αν είναι να μάθεις Ιστορία από τον μέντορά σου τον Φλαμπουράρη, που έβγαλε τις προάλλες τους Πολωνούς συμμάχους με τους Ναζιστές, πρόκοψες -και, αλίμονο, τώρα πια, θα προκόψουμε κι εμείς μαζί σου. ΄Εγραψες σήμερα ότι κατέθεσες στεφάνι στο Κρεμλίνο «για όσους έδωσαν τη ζωή τους για να ηττηθεί ο Ολοκληρωτισμός». Μάλιστα. Άκου αγόρι μου, μεγάλο παιδί είσαι πια, σαραντάρισες, έγινες πρωθυπουργός, τέτοιες μαλακίες δεν γίνεται να τις πετάς στα ξεκούδουνα, γιατί τις παίρνουν και τα διεθνή πρακτορεία και μας βγάζουν βούκινο σε όλο τον πλανήτη. Δεν γίνεται να τα έχεις όλα σαλάτα μέσα στο κεφάλι σου. Ο σοβιετικός στρατός πολέμησε το Ναζισμό -και μάλιστα όχι από την αρχή, όχι από το 1939, τουναντίον, το 1939, μήνα Σεπτέμβριο, τα έκανε πλακάκια με τη Βέρμαχτ και μοίρασαν σε δυο φέτες την Πολωνία του Φλαμπουράρη. Πολέμησε το Ναζισμό από το 1941, μήνα Ιούνιο -αυτό, δεν μπορεί, σίγουρα το έχεις ακουστά. Ο σοβιετικός στρατός έχυσε ποταμούς αίματος εναντίον του Ναζισμού. ΄Οχι όμως -πρόσεχε, στο σημείο αυτό, συγκεντρώσου- εναντίον του Ολοκληρωτισμού. Ο σοβιετικός στρατός ΥΠΗΡΕΤΟΥΣΕ τον Ολοκληρωτισμό. Υπηρετούσε το σταλινικό καθεστώς, ένα από τα πιο αδυσώπητα ολοκληρωτικά καθεστώτα που γνώρισε ποτέ η ανθρωπότητα. Είπαμε. Δεν είσαι κανένας φλούφλης γυμνασιόπαις πλέον να κάνεις κοπάνες από το μάθημα. Είσαι ο πρωθυπουργός. Και μας εκθέτεις, ρε φίλε. Μας εκθέτεις ανεπανόρθωτα. Με την αγάπη μου.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μάλλον είχε κάνει κοπάνα στο συγκεκριμένο μάθημα και δεν του τα είπαν καλά μετά. Βέβαια θα μπορούσε να τα δει στην TV αλλά μάλλον βαριόταν έτσι φτάσαμε εδω και αμολάει όλες αυτές τις κοτσάνες. Συνιστώ άμεσα να κάνει τις ελεύθερες ώρες του φροντιστήριο.!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here