Τατσόπουλος: Ο Λαφαζάνης το «βούλωσε» μέχρι τη συμφωνία

0
7

Mε το γνωστό καυστικό του ύφος σχολίασε ο Πέτρος Τατσόπουλος τις κινήσεις της Αριστερής Πλατφόρμας, τον Πρωθυπουργό, αλλά και τον Γιάνη Βαρουφάκη, μιλώντας στον ΣΚΑΙ.

«Ο Λαφαζάνης το »βούλωσε» μέχρι να πάρουμε τη συμφωνία. Ετσι του είπε ο Τσίπρας. Του έλεγε δεν είναι της ώρας, περίμενε…», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ερωτηθείς για την πλευρά Λαφαζάνη και την αριστερή πλατφόρμα υποστήριξε ότι είναι «θέαμα για δελφινάριο που συμβαίνει δυστυχώς σε μια χρονική περίοδο που δεν υπάρχει χρόνος».

Και συνέχισε, λέγοντας: «Τι θέλει η Αριστερή Πλατφόρμα; Τι λέει το νέο αφήγημα; Πηγαίναμε από προδότη σε προδότη. Τώρα; Θα αποχωριστούμε από τον Τσίπρα του Μνημονίου που μας πρόδωσε».

«Δεν μας λένε το σχέδιό τους γιατί δεν υπάρχει. Πρόκειται για την κάκιστη υπηρεσία και το κάκιστο υπηρεσιακό κλίμα σε περίπτωση που πάμε εκλογές χωρίς χρόνο και χωρίς χρήμα».

Ο κ. Τατσόπουλος αναφέρθηκε και στον τέως ΥΠΟΙΚ Γιάνη Βαρουφάκη λέγοντας: «Είναι αναποφάσιστος, αμφίθυμος, δεν του πάνε και οι λαϊκιστές από οικονομικής αφέλειας. δεν μπορεί να δίνει την εντύπωση ενός ανεύθυνου πολιτκού που δεν ξέρει τι του γίνεται».

Σχολιάζοντας το πουκάμισο Βαρουφάκη είπε: «Ηταν λίγο σαν τον Γιώργο Μάγκα, τι άλλο να πω…»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here