Τατσόπουλος: Ο Τσίπρας είναι όμηρος… του Τσίπρα

0
13

 

 

Επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε για άλλη μια φορά ο Πέτρος Τατσόπουλος λέγοντας χαρακτηριστικά πως «ο Τσίπρας είναι όμηρος του Τσίπρα, πρώτα απ’ όλα. Αυτή είναι και η μεγαλύτερη ομηρία στις οποίες μπορεί να εμπλέκεται. Το προφίλ, όλο το ιδεολόγημα Τσίπρας, έτσι όπως φτιάχτηκε και έτσι όπως μεταλλάχθηκε, γιατί δεν ήταν ίδιο».

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό BHMA fm ο Πέτρος Τατσόπουλος μίλησε και για το πέρασμά του από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Αναλυτικότερα, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ο Τσίπρας λοιπόν το 2012, είναι ένας τύπος, ο οποίος, ενώ έχει μεγάλη πολιτική πείρα ήδη, είναι 37 χρονών τότε, αλλά έχει μία πείρα light, όσο κι αν ακούγεται οξύμωρο, η πείρα του δεν τον έχει φέρει μπροστά σε σκληρά διλήμματα, του ‘χουν έρθει βολικά τα πράγματα.
Οπότε είναι χαλαρός, είναι χαριτωμένος, είναι συμπαθητικός, δεν ξέρεις κανέναν που να τον συναντάει και να μην τον συμπαθεί, έρχεται σε αντίθεση με το αριστερό στερεότυπο του μουρτζούφλη, γκρινιάρη, ιδεοληπτικού. Λοιπόν, έναν τέτοιο Τσίπρα συνάντησα. Πρόσεξε, έχει λοιπόν αλλάξει πολύ. Αυτό όμως που βλέπω είναι ότι αυτό που πιστεύαμε όλοι οι εχέφρονες ας πούμε – και τον καιρό που ‘μουν στον ΣΥΡΙΖΑ και μετά – ότι σιγά-σιγά αυτή η αλλαγή θα τον οδηγήσει σε κάποιας μορφή πραγματισμό».

Επιπλέον ο Πέτρος Τατσόπουλος αναφέρει πως «ο Αλέξης Τσίπρας έγινε Δόκτωρ Τζέκυλ και Μίστερ Χάιντ με τον ιδεοληπτικό Τσίπρα. Και βλέπεις ότι το λαϊκίστικο του κομμάτι το συνεχίζει. Και αν θες για μένα, αυτό που έκανε το τεράστιο κακό, το μεγάλο κακό που έκανε ο Τσίπρας, είναι ότι, με το να δεχθεί τους Ανεξάρτητους Έλληνες, αποπολιτικοποίησε την ίδια την ουσία της πολιτικής. Δηλαδή, όταν σου λέει ότι παγκοσμίως εμείς θα έχουμε την πρωτοτυπία να έχουμε την πρώτη αριστεροακροδεξιά κυβέρνηση και να μην τρέχει βύσσινο, ρε παιδιά μου, να το δεχόμαστε» κατέληξε

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here