Μας πείραξε ο τελικός του κ*λου (του Βόλου) σε μια χώρα μοντέλο

Όλα τα άλλα δουλεύουν ρολόι στη χώρα και θιχτήκαμε με τον ποδοσφαιρικό τελικό τον χαχόλων και χύσαμε τόνους μελάνης για το αν το γκολ ήταν 2 μέτρα, 4 πόδια ή 15,6 ίντσες οφσάιντ.

Στη χώρα που αν κατακλέψεις το δημόσιο, γ@μήσεις το μέλλον των παιδιών όλων των άλλων, πλην των δικών σου, είσαι ελεύθερος μετά από 5 χρονάκια φυλακής, κουνώντας μας το δάχτυλο και πουλώντας μας τρέλα, μιας και ως γνωστόν «Αρεοπαγίτου – Κορυδαλλός, ένα ζεϊμπέκικο δρόμος».

Στη χώρα που αυτός ο διεστραμμένος, γ@μημένος καριόλης, ντεμέκ τυφλός, που στοίχειωσε τα βράδια μας με αυτά που έκανε στο έρμο το κοριτσάκι, θα πάει 10-15 χρόνια βαριά μέσα και στην τρυφερή ηλικία των 65 θα είναι πάλι έξω ρε.

Στη χώρα που ΑΚΟΜΑ βγαίνουν στη σύνταξη κουρασμένοι στα 43 ρε φίλε.

Στη χώρα που εγώ κι εσύ που με διαβάζεις τώρα, βλέπουμε αισιόδοξα το μέλλον μας, ΜΟΝΟ εκτός συνόρων,στη Γερμανία, στην Αραβία, στου διαόλου τη μάνα, αρκεί να είναι μακρυά από εδώ. Μακρυά και αγαπημένοι..

Στη χώρα που εκτός από τη λέξη φιλότιμο, φιλοτέχνησε, εγκαθίδρυσε και μπόλιασε το DNA της με τις λέξεις ΛΑΜΟΓΙΟ και ΚΟΜΠΙΝΑ, τις έκανε βίωμα και τρόπο ζωής.

Στη χώρα που πέρασε από τη λαμογιά στη βαρβαρότητα, χωρίς να κάνει μια στάση στον πολιτισμό, διάβηκε από τον Μεσαίωνα στην Τουρκοκρατία, χωρίς να πάρει μυρωδιά, έστω μια τζούρα γαμώτο, από Διαφωτισμό και από Αναγέννηση

Στη χώρα που 300 χρώσταγε ΠΡΙΝ, 300 χρωστάει ΤΩΡΑ, 300 θα χρωστάει ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.

Στη χώρα που μου δίνει αμέτρητους λόγους να ξερνάω καθημερινά.

Σχετικά Άρθρα

2 Σχόλια
  1. Ο/Η Μαρία λέει:

    Στη χώρα του ψεύτη «αριστερού» Τσίπρα που ξέχασε σε μια βραδιά όσα έταζε και φόρτωσε τους Έλληνες με άλλα δυο τουλάχιστον χρόνια λιτότητας και ύφεσης τον κοσμάκη μόνο και μόνο για να αρπάξει την εξουσία, αυτόν που ξέχασε τόσο εύκολα αυτούς που αυτοκτονούν, αυτόν……. Αυτά ξέχασες να τα αναφέρεις ορκισμένε οπαδέ του ΣΥΡΙΖΑ.

  2. Ο/Η Δέσποινα Α. λέει:

    Στη χώρα που μας στοιχειώνει το κόκκινο μπουφανάκι του πνιγμένου μωρού στο Αιγαίο, στη χώρα που το προσφυγικό δεν ενδιαφέρει κανέναν και όλοι, μα όλοι συνηθίζουμε το τέρας εντός μας και μας φαίνεται και αυτονόητο, στη χώρα που το ηρωϊκό ΟΧΙ των πολιτών μετέτρεψαν σε ντροπιαστικό ΝΑΙ, εν μια νυκτί, χωρίς να ντρέπονται, ανίκανοι και χαραμοφάηδες, στη χώρα που κοροϊδεύουν τους απομάχους της ζωής μπροστά στα μούτρα τους. Αφού τους περιλούζουν με χημικά και δακρυγόνα, τους υπόσχονται αντίμετρα, ψεύτικα, αφού τους έχουν πετσοκόψει τις έτσι κια αλλιώς κουτσουρεμένη τους σύνταξη. Στη χώρα που οι προσλήψεις στο δημόσιο είναι σχεδόν καθημερινές, κουκιά είναι αυτά, σου λέει, ας τα εξασφαλίσουμε από τώρα, ποτέ δεν ξέρεις. Στη χώρα που μωρά παιδιά, μαθητές του δημοτικού λιποθυμούν από ασιτία γιατί δεν έχουν λίγα λεπτά του ευρώ να αγοράσουν ένα κουλουράκι και λίγο γάλα. Στη χώρα που η φτώχεια μας μας κάνει όχι περήφανους αλλά απολογητικούς μπροστά σε αγαπημένυς, φίλους, παιδιά, συναδέλφους.
    Στη χώρα… στη χώρα… στη χώρα… σ’αυτήν τη χώρα ουρλιάζουμε για το πέτσινο κύπελλο του ΠΑΟΚ, βρίζουμε Βούλγαρους τους πάικτες του βόλευ που τόλμησαν να κερδίσουν. Υποκριτές και φαρισαίοι, αφήστε μας να ζήσουμε ρεεεε!!!!


Αφήστε το σχόλιο σας

*