Τέλος η Στεφανίδου από το Star

0
6

Έπειτα από 5 χρόνια άριστης συνεργασίας, η γνωστή παρουσιάστρια φεύγει από το Star.

Αν και το κανάλι ήθελε να συνεχίσει κανονικά και του χρόνου, η Τατιάνα Στεφανίδου δεν επιθυμούσε περισσότερες αλλαγές -στα χρήματα αλλά και στο στιλ της εκπομπής- έτσι προτίμησε να αφήσει πίσω της αυτή την συνεργασία.

Η παρουσιάστρια έχει συζητήσει ήδη με το κανάλι Ε, ενώ πληροφορίες θέλουν και το mega να ενδιαφέρεται για εκπομπή παρόμοιου είδους.

Διαβάστε αναλυτικά τι είπε χθες η Τ. Στεφανίδου σε συντελεστές και τηλεθεατές λίγο πριν το κλείσιμο της εκπομπής:

«Βλέπω συγκινήσεις, βλέπω δακρυσμένα ματάκια. Είναι αυτό το τέλος της σεζόν, είναι το τέλος της εκπομπής. Κάθε φορά σε όλες τις εκπομπές βλέπω σε άλλες μεγάλες χαρές και πανηγύρια, σε άλλες βλέπω συγκινήσεις. Εγώ θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ όλα τα παιδιά. Η αλήθεια είναι ότι πάντα βλέπουμε μόνο τα παιδιά που είναι μπροστά από την κάμερα.

Θέλω να ξέρετε ότι εκεί πίσω υπάρχουν ακούραστοι εργάτες. Τα παιδιά που είναι πίσω από τις κάμερες ξεκινάνε με την εκπομπή της Πόπης στις 10:00 και την προετοιμασία από τις 09:00, είναι όρθιοι πίσω από τις κάμερες μέχρι το βράδυ. Κάνουν την δική μου εκπομπή, την εκπομπή της Πόπης, το ΦΜ Live. Είναι οι ήρωες που είναι οι τεχνικοί μας.

Επίσης είναι όλοι οι άλλοι ήρωες της δικής μας επαγγελματικής καθημερινότητας που πάλι δεν τους βλέπετε, είναι τα παιδιά από την παραγωγή μας, τα παιδιά τα οποία είναι οι δημοσιογράφοι και δεν τους βλέπετε στο γυαλί.

Θέλω να πω ότι όλοι αυτοί οι άνθρωποι φέτος έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Δούλεψαν άπειρες ώρες τα παιδιά, ακούραστα, ερχόντουσαν το πρωί και φεύγανε νύχτα. Το κάνανε με την καρδιά τους, δουλεύανε, προσφέρανε, με το χαμόγελο, με την καλύτερη ατμόσφαιρα που είχαμε ποτέ.

Ένα πολύ όμορφο καλοκαίρι να έχετε όλοι, δύναμη, αισιοδοξία και όλα θα πάνε πολύ καλά…».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here