Τέσσερις πυρκαγιές εκδηλώθηκαν το βράδυ στο Ηράκλειο

0
10

 

Δύσκολη ήταν η νύχτα για τις δυνάμεις πυρόσβεσης στο Ηράκλειο λόγω του μπαράζ των πυρκαγιών που σημειώθηκε σε τέσσερις διαφορετικές περιοχές.

Το μεγαλύτερο μέτωπο εκδηλώθηκε στη Γέργερη Ηρακλείου, δύο ώρες μετά την κατάσβεση πυρκαγιάς που είχε ξεσπάσει από το απόγευμα.

Ή νέα πυρκαγιά κινητοποίησε την Πυροσβεστική που έσπευσε στο σημείο με 17 οχήματα και 40 άνδρες, δύο πεζοπόρα τμήματα αλλα και τους κατοίκους του χωριού. Μετά από ολονύκτια μάχη με τις φλόγες η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο.

Εξάλλου στις 2 τα ξημερώματα εκδηλώθηκε φωτιά στους Στόλους του δήμου Γόρτυνας που σβήστηκε αργότερα με την επέμβαση πέντε ανδρών της Πυροσβεστικης που έσπευσαν με δυο οχήματα.

Λίγο αργότερα αργότερα, νέο πύρινο μέτωπο ξέσπασε στο Σμάρι του δήμου Μινωα Πεδιάδας, όπου έσπευσαν τρία οχήματα με έξι άνδρες κι ένα πεζοπόρο τμήμα που έθεσαν την φωτιά υπό μερικό έλεγχο

Τέλος, λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα, μιά ακόμη φωτιά εκδηλώθηκε στο Ασήμι όπου επιχείρησαν δύο οχήματα με πέντε άνδρες και αργότερα κατάφεραν να τη σβήσουν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here