Θ. Πάγκαλος: Αν ήμουν βουλευτής, θα ψήφιζα τη συμφωνία

0
15

 

Υπέρ της διαφαινόμενης συμφωνίας τάχθηκε ο Θεόδωρος Πάγκαλος μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα Fm, χαρακτηρίζοντάς τη μεν κάκιστη, αλλά καλύτερη δε από τη μη συμφωνία. Υποστήριξε, μάλιστα, πως  αν ήταν βουλευτής θα την ψήφιζε.

«Τα 8 δισ. είναι 8 δισ. αλλά είναι πολύ λιγότερα από αυτά που θα παθαίναμε και θα πληρώναμε και πολύ πιο δικαιολογημένα και πολύ πιο χρήσιμα και αποτελεσματικά σε σχέση με το μέλλον», σημείωσε.

Για το ενδεχόμενο καταψήφισης της συμφωνίας από βουλευτές της κυβέρνησης είπε ότι αυτοί έχουν την υποχρέωση και την ευθύνη να υποστηρίζουν την κυβερνητική πολιτική: «Την αντιπολίτευση δεν μπορούμε να την καταργήσουμε, η αντιπολίτευση θα κάνει ό,τι νομίζει», πρόσθεσε.

Κάλεσε την κυβέρνηση Τσίπρα αν δεν μπορεί «να εφαρμόσει μια πολιτική τέτοια που να είναι απαραίτητη και υποχρεωτική για τη χώρα» τότε «να κάνει στροφή προς την Κεντροαριστερά και να κυβερνήσει με άλλους», συμπληρώνοντας ότι το Ποτάμι έχει ήδη ανακοινώσει ότι θα ψηφίσει τη συμφωνία.

Ο  Θεόδωρος Πάγκαλος επιτέθηκε κατά των ΑΝΕΛ  λέγοντας πως «κάνανε την πάπια όταν έγινε το τζαμί στην Αθήνα, δεν μπορούν να το κάνουν όμως συνεχώς, γιατί θα πάψουν να υπάρχουν». «Δεν είναι δυνατόν να κυβερνάμε με τους φασίστες. Γιατί οι ΑΝΕΛ είναι φασίστες, δεν είναι απλώς βίαιοι, όπως η Χρυσή Αυγή», κατέληξε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here