Θα γίνει Survivor στη Λούτσα;

Ήταν, λέει, όλα τα μεγαλοστελέχη και οι μεγαλοδιευθυντάδες ενός τηλεοπτικού σταθμού μαζεμένοι σε μια παραλία. Που έμοιαζε με του Αγίου Δομίνικου αλλά δεν ήταν του Αγίου Δομίνικου.

Ήταν ας πούμε της Λούτσας….

Την κοίταζαν την παραλία, την ξανακοιτάζαν, κάτι έλεγαν μεταξύ τους και στο τέλος η μεγαλοστελεχάρα του σταθμού γυρίζει στους υπόλοιπους και τους λέει:

«Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό το πράγμα με το Survivor. Έρχεται Πάσχα, έρχεται καλοκαίρι και δεν μπορούμε να σταυρώσουμε χορηγό ούτε για δείγμα. Από κινητές τηλεφωνίες και αναψυκτικά μεχρι κρουασάν και παστέλια τα ‘χει σαρώσει ο ΣΚΑΙ. Γι αυτό σας έφερα εδώ σήμερα. Αποφάσισα να κάνουμε Survivor εδώ. Εν Ελλάδι…

«Τι παραπάνω έχει, δηλαδή η Καραϊβική, από την Ελλαδάρα μας; Γιατί να τρέχουμε στους Δομίνικους να πληρώνουμε εκατομμύρια σαν τα κορόιδα του ΣΚΑΙ και να κάνουμε πλούσιους τους Τούρκους; Εμείς θα κάνουμε Survivor εδώ. Και θα πουλήσουμε στους τηλεθεατές το κουτόχορτο ότι έτσι στηρίζουμε τις Ελληνικές παραγωγέςΤο οποίο δεν θα είναι εντελώς ψέματα, αφού στις δικές μας τσέπες θα μπουν όλα τα τα λεφτά. Δηλαδή σε τσέπες Ελλήνων. 

 
«Ελληναράδων για την ακρίβεια. Ούτε πνευματικά δικαιώματα θα πληρώσουμε, ούτε έναν σκασμό λεφτά σε εισιτήρια, ούτε χιλιοπεντακοσάρια στους διάσημους. Τίποτα! Αυτά είναι για τα θύματα. Κι εμείς είμαστε μάγκες. Τζάμπα μάγκες. Γι αυτό θα στήσουμε εδώ το δικό μας Ελληνικό Survivor. Στην παραλία….»

Εκείνη ακριβώς τη στιγμή ξύπνησα. Χωρίς να προλάβω να ακούσω την περιοχή που ήταν μαζεμένα τα μεγαλοστελέχη. Θα μπορούσε να είναι και η Λούτσα… Ίσως και όχι… Τι σημασία έχει; Σάμπως γίνονται αυτά; Μόνο στα όνειρα μου… Γιατί όλο αυτό που σας περιέγραψα παραπάνω, το είδα στον ύπνο μου και ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα….

thisismarias.blogspot.gr

Σχετικά Άρθρα


Αφήστε το σχόλιο σας

*