Θα βγει σωστή η πρόβλεψη του εξ απορρήτων του Τσίπρα; Με τους καταληψίες λάθεψε

0
3

Βέβαιος ότι οι δανειστές θα υποχωρήσουν από τις σημερινές τους θέσεις και θα αποδεχθούν τις ελληνικές, είναι ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης. Μέσα σε λίγες μέρες το δήλωσε δημοσίως δυο φορές, πιθανώς και για να καθησυχάσει την κοινή γνώμη.

Το ερώτημα είναι αν έχει κάποιες ενδείξεις πάνω στις οποίες να στηρίζει τη βεβαιότητά του, ο εξ απορρήτων συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα.
Από τα όσα είπε δεν προκύπτει κάτι τέτοιο. Φαίνεται ότι αντλεί την αισιοδοξία του μόνο από την εκτίμηση ότι η Ευρωζώνη δεν θα αντέξει τυχόν χρεοκοπία της Ελλάδας.
Είναι χαρακτηριστικό ότι δε λαμβάνει καθόλου υπόψιν τις δηλώσεις κορυφαίων Ευρωπαίων παραγόντων, αλλά και της Λαγκάρντ του ΔΝΤ, ότι η Ευρωζώνη έχει πλέον προετοιμαστεί για το ενδεχόμενο.

Όλοι οι Έλληνες ευχόμαστε να αποδειχτούν σωστές οι προβλέψεις του και να μην έχουν την τύχη της άλλης πρόβλεψής του ότι οι κουκουλοφόροι, που έχουν καταλάβει την Πρυτανεία του Πανεπιστημίου Αθηνών, θα έφευγαν «για να βάψουν πασχαλινά αυγά».
Το Πάσχα, δυστυχώς, πέρασε -κοντεύει να λήξει και η εβδομάδα της Διακαινισήμου- και οι καταληψίες παραμένουν στην Πρυτανεία για 17η μέρα…

Ούτε να σκέφτομαι δε θέλω τι θα συμβεί στην περίπτωση που κάνει λάθος ο υπουργός Επικρατείας…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here