Θεοδωράκης: Γραφική η Ζωή, να παρέμβει πλέον ο πρωθυπουργός

0
8

Πολλές αντιδράσεις πυροδοτεί η πρωτοβουλία της προέδρου της Βουλής να προχωρήσει σε νέα συνέντευξη Τύπου (αυτή τη φορά για την επιτροπή λογιστικού χρέους), αλλά και να δώσει εντολή να προβάλεται από το κανάλι της Βουλής, διαφημιστικό τρέιλερ για το χρέος.Η αίθουσα του εντευκτηρίου των βουλευτών άδειασε και οι καναπέδες και τα τραπέζια μεταφέρθηκαν στο προαύλιο του Κοινοβουλίου, ώστε να τοποθετηθούν καρέκλες για τη συνέντευξη….

Ο Σταύρος Θεοδωράκης χαρακτήρισε «γραφική» την κ. Κωνσταντοπούλου, σχολίασε με σκληρή γλώσσα τη μετάδοση του τρέιλερ και ζήτησε από τον Αλέξη Τσίπρα να τη σταματήσει, χαρακτηρίζοντας την κατάσταση «επικίνδυνη».

 

Η δήλωσή του:

 

Κάθε μέρα και μια δυσάρεστη έκπληξη επιφυλάσσει η Ζωή Κωνσταντοπούλου στον Αλέξη Τσίπρα. Τελευταίο της χόμπι από ό,τι φαίνεται είναι η κατασκευή διαφημιστικών τρέιλερ με τις απόψεις της. Σε ένα από αυτά ακούγεται το τραγούδι του Τζον Λένον «Just gimme some truth» και καλείται (!) ο κόσμος να «ελέγξει» και στη συνέχεια να διαγράψει το δημόσιο χρέος!

 

Κανένα πρόβλημα, η Ελλάδα έχει χώρο και για τους γραφικούς. Μόνο που αυτό το κακότεχνο βίντεο εμφανίζεται με τη σφραγίδα της Βουλής των Ελλήνων! Μπορεί τα κόμματα να μην έχουν ενημερωθεί, μπορεί τα μέλη του προεδρείου της Βουλής να το αγνοούν, το βίντεο όμως προβάλλεται ήδη στο κανάλι της Βουλής στο ίντερνετ. Η κατάσταση νομίζουμε ότι γίνεται επικίνδυνη.

 

Η χώρα έχει νόμιμη κυβέρνηση και η οποία θα πρέπει να απαιτήσει από την Πρόεδρο της Βουλής να κατεβάσει το τρέιλερ και να της συστήσει- φιλικά έστω-να μη  φυτρώνει εκεί που δεν τη σπέρνουν.

Ακολούθησε ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος σχολίασε με καυστικό τρόπο τη συνέντευξη Τύπου της προέδρου της Βουλής, ανάρτησή του στο twitter:

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here