Θεοδωράκης: Η κυβέρνηση επιτρέπει σε offshore να διεκδικήσουν τηλεοπτική άδεια

0
9

 

Η κυβέρνηση επιτρέπει σε offshore εταιρίες από οποιαδήποτε χώρα του πλανήτη να διεκδικήσουν τηλεοπτική άδεια, κατήγγειλε στον τηλεοπτικό σταθμό Star και το Νίκο Χατζηνικολάου  ο επικεφαλής του Ποταμιού >Σταύρος Θεοδωράκης.
Όπως ανέφερε, η κυβέρνηση φαίνεται να πριμοδοτεί τις offshore.

«Σε όλη την Ευρώπη θέλουν να ξέρουν ποιος έχει ένα κανάλι, εδώ η κυβέρνηση αφήνει ανοιχτό παράθυρο ώστε να έρθουν εταιρείες με σκοπό να κάνουν ξέπλυμα χρήματος» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Θεοδωράκης.

Παράλληλα, χαρακτήρισε «λάθος» του Ποταμιού την υπερψήφιση της πρώτης διάταξης για τις offshore.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού ανέφερε ότι η πρώτη διάταξη για τις offshore περιλαμβανόταν «μέσα σε 7.500 σελίδες που έπρεπε να διαβαστούν σε λίγες ώρες». Επιπλέον, τόνισε ότι το Ποτάμι έχει ελέγξει και τους δέκα βουλευτές τους, διαβεβαιώνοντας ότι «δεν έχουν καμία σχέση με οffshore και λεφτά στο εξωτερικό».

«Ζητήσαμε από όλες τις κοινοβουλευτικές ομάδες να δεσμευτούν ότι δεν θα έχουν τις κύριες καταθέσεις τους στο εξωτερικό. Δεν το δέχτηκαν» πρόσθεσε. «Το ότι είχαμε πολύ λίγες ώρες και πάρα πολλές σελίδες να μελετήσουμε ευτελίζει την διαδικασία. Είναι ευθύνη της κυβέρνησης» συνέχισε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here