Θεοδωράκης: Η δήλωση της Σταμπουλή επιβεβαιώνει τις καταγγελίες μας τον Απρίλιο

0
7

 

Επιβεβαίωση των καταγγελιών που είχε κάνει στη Βουλή για «πάρτι των ημετέρων στα hot spot και στους χώρους φιλοξενίας των προσφύγων και των μεταναστών.

Χίος-Κως- Λιτόχωρο-Αργολίδα», συνιστά η δήλωση της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Αφροδίτης Σταμπουλή υποστηρίζει ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης.

Ο κ. Θεοδωράκης σχολίασε με ανάρτησή στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook δήλωση της βουλευτού Σερρών του κυβερνώντος κόμματος υπενθυμίζοντας ότι είχε μιλήσει για «τις σπατάλες εκατομμυρίων σε φίλους εργολάβους, αλλά και σε πολιτευτές των ΑΝΕΛ και συντρόφους του ΣΥΡΙΖΑ. Πολλοί βουλευτές της κυβερνητικής πλειοψηφίας αντέδρασαν τότε φωνάζοντας ντροπή. Δεν ήθελαν καν να δουν τα στοιχεία που τους παρουσίαζα. Συμβάσεις, φωτογραφίες, μαρτυρίες που αποδείκνυαν ότι όλα τριγύρω αλλάζουνε κι όλα τα ίδια μένουν. Και οι κολλητοί της (εκάστοτε) κυβερνητικής εξουσίας κονομάνε – για να μην πολυλογούμε».

Ο επικεφαλής του Ποταμιού συμπληρώνει ότι «ήρθε από τις Σέρρες άλλη μια επιβεβαίωση. Όπως κατήγγειλε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ (!) Αφροδίτη Σταμπουλή η σίτιση των προσφύγων στο Κέντρο Υποδοχής Προσφύγων νομού Σερρών είναι οικογενειακή υπόθεση κορυφαίων τοπικών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ! Ο κ. Τάπας, μέλος της Νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ, προμηθεύει και η κυρία Τάπα (η κόρη του!) παραλαμβάνει και ελέγχει. Όμορφες δουλειές νοικοκυρεμένες. Δεν γίνεται να συμβαίνουν αυτά, είπε η βουλευτής, υπάρχει τεράστιο ηθικό θέμα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here