Θεοδωράκης κατά υποστηρικτών τoυ Brexit : Λαϊκιστές όλου του κόσμου αυτoγελοιοποιηθείτε

0
3

 

 Επίθεση στους υποστηρικτές του Brexit εξαπέλυσε ο Σταύρος Θεοδωράκης μετά την ανθελληνική αφίσα που χρησιμοποιούν στην εκστρατεία τους ενόψει του δημοψηφίσματος της Πέμπτης στη Βρετανία.

Στην αφίσα αναγράφεται: «υπάρχουν 35 εκατομμύρια λακκούβες στη Βρετανία, αλλά τα λεφτά σου ξοδεύονται για γέφυρες όπως αυτή στην Ελλάδα».

«Ο λαϊκισμός δεν είναι προνόμιο μόνο των δικών μας πολιτικών, ούτε καν των Βαλκάνιων ή των ‘‘ανατολικών και νοτίων’’. Διαπρέπουν συχνά και οι αριστοκράτες -κατά τα άλλα- Βρετανοί. Κάπως έτσι -με την αφίσα που βλέπετε- θέλει να πάρει το δημοψήφισμα ο Φάρατζ, ο Τζόνσον και η παρέα του Brexit. Κάπως έτσι, με μπαρούφες, φόβο και διχαστικά μηνύματα, τρέφονται ακραίοι και σκοταδιστές και τύποι όπως ο Μαίρ και σκοτώνουν για τη ‘Βρετανία Πρώτα’’» αναφέρει χαρακτηριστικά ο επικεφαλής του Ποταμιού στο λογαριασμό του στο Facebook.

«Στον επόμενο ‘‘δικό μας’’ δημοψήφισμα να θυμίσουμε στους εγχώριους λαϊκιστές -συμμάχους του Φάρατζ, για να μην ξεχνιόμαστε- να συγκρίνουν τις λακκούβες στην Ιερά Οδό και την Πειραιώς με το υπό κατασκευή τούνελ που θα περνάει κάτω από τον Τάμεση (700 εκ. λίρες η χρηματοδότηση από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων)» προσθέτει δηκτικά ο κ. Θεοδωράκης, και καταλήγει: «Λαϊκιστές όλου του κόσμου αυτoγελοιοποιηθείτε.

 

Στιγμιότυπο οθόνης (96)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here