Θεοδωράκης: Να μην περάσουμε από διαπλοκή σε διαπλοκή

 

Για το καθεστώς αδειοδότησης των καναλιών που προωθείται από ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ, μίλησε ο Σταύρος Θεοδωράκης στο «Κρήτη Tv».

Αρχικά τόνισε ότι η κυβέρνηση δεν έχει επαφή με την πραγματικότητα, συμπληρώνοντας ότι «τα κριτήρια για τα περιφερειακά κανάλια δεν μπορεί να είναι μόνο οικονομικά. Πρέπει να κριθεί και ποιοι προσφέρουν στις τοπικές κοινωνίες».

«Να μην περάσουμε από διαπλοκή σε διαπλοκή. Θα πρέπει να υπάρχουν κανόνες, όπως και ένα δυνατό ΕΣΡ, ώστε να εξασφαλίσουμε ότι η επόμενη τηλεοπτική πραγματικότητα θα είναι ουσιαστικά καλύτερη από αυτή που είχαμε» συμπλήρωσε.

Στη συνέχεια εξέφρασε την ανησυχία του λέγοντας πως φοβάται ότι το κύριο μέλημα των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ είναι να ανοίξουν το δρόμο στους δικούς της εργολάβους που θα πάρουν στα χέρια τους τα τηλεοπτικά κανάλια που θα δοθούν, με αδιαφανή τρόπο, το προσεχές διάστημα.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού αναφερόμενος στο προσφυγικό που επανέρχεται στο προσκήνιο μετά την ασταθή κατάσταση που επικρατεί στην Τουρκία ανέφερε ότι η ελληνική κυβέρνηση, σε συνεργασία με τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές κυβερνήσεις θα πρέπει να πιέσουν την Τουρκία ώστε να τηρήσει ο Ερντογάν την υπάρχουσα συμφωνία ώστε να μην αρχίσουμε να θρηνούμε και πάλι θύματα στο Αιγαίο και παράλληλα τόνισε ότι πρέπει να αποσυμφορηθούν τα hot spot στα νησιά του Αιγαίου και να μεταφερθεί κόσμος άμεσα σε δομές φιλοξενίας που υπάρχουν στην ηπειρωτική Ελλάδα.

Σχετικά Άρθρα


Αφήστε το σχόλιο σας

*