Θεοδωράκης: Ο ίδιος ο Τσίπρας μου έδειξε τα troll του Σύριζα…

0
9

Μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα αποκάλυψη έκανε ο Σταύρος Θεοδωράκης μιλώντας με δημοσιογράφους τοπικών ΜΜΕ στην Πρέβεζα. Αναφέρθηκε στην προεκλογική περίοδο του 2012, όταν ως δημοσιογράφος είχε πάρει συνέντευξη από τον Αλέξη Τσίπρα και αμέσως μετά ο πρόεδρος του Σύριζα τον πήγε σε υπόγειο των γραφείων του κόμματος και του έδειξε νεολαίους οι οποίοι αποτελούσαν τα troll στο ίντερνετ…

Διαβάστε τι είπε:

«Στις εκλογές του ‘12 είχα πάρει μια συνέντευξη από τον κ Τσίπρα στα γραφεία στην Κουμουνδούρου και με πολύ μεγάλη χαρά μου λέει ‘πάμε να σου δείξω τα παιδιά που δίνουν τη μάχη στο ίντερνετ’ και με πάει σε ένα υπόγειο στην Κουμουνδούρου που ήταν τα troll του ΣΥΡΙΖΑ. Δεκάδες πιτσιρικάδες που κάναν αυτή τη δουλειά. Ήταν το αντίστοιχο που έκανε τότε και η Νέα Δημοκρατία».

Ο αρχηγός του Ποταμιού θέλησε με αυτόν τον τρόπο να δείξει ότι υπάρχει μηχανισμός στο κυβερνών κόμμα που δουλεύει νυχθημερόν εναντίον των πολιτικών αντιπάλων του Αλέξη Τσίπρα. Φρόντισε, μάλιστα, να υπογραμμίσει ότι  από εδώ και πέρα δεν θα υπάρξει καμία ανοχή σε ψευδή δημοσιεύματα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here