Θεοδωράκης: Ο κ. Τσίπρας είναι με διαφορά ο καλύτερος μαθητής του παλιού συστήματος

0
3

 

«Από τις ανορθόγραφες μουτζούρες περάσαμε στην αφηρημένη καλλιγραφία«, σχολίασε ο Σταύρος Θεοδωράκης, αναφερόμενος στη συνέντευξη του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, στην εφημερίδα «Realnews».

«Καμία απάντηση. Λέξη για την υπερφορολόγηση και τη φυγή των επιχειρήσεων,λέξη για την ανεργία και τη μαύρη εργασία, λέξη για τον αγοραίο λαϊκισμό των φερεφώνων του (βλέπε επίθεση στους Ολυμπιονίκες), λέξη για τα σκάνδαλα και τα σκανδαλάκια του κομματικού (τους) κράτους, λέξη για τα 37.000 παιδιά που δεν θα πάνε σε παιδικούς σταθμούς (για να αναφέρω το τελευταίο επίτευγμα της «αλληλέγγυας κυβέρνησης»)», ανέφερε ο επικεφαλής του Ποταμιού σε ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο facebook.

Επισημαίνοντας ο κ. Θεοδωράκης τις αναφορές του κ. Τσίπρα, όπως «η κοινωνική πολιτική είναι η πρώτη μας φροντίδα», «η Ελλάδα δεν παραιτείται», «κάθε αξιολόγηση θα είναι ευκολότερη και πιο βατή από την προηγούμενη» και για να μην περιαυτολογούμε «τα θέματα θα κλείσουν με τον τρόπο που πρέπει να κλείσουν», ο Σταύρος Θεοδωράκης τις χαρακτηρισε ως «μια βρύση που δεν σταματά να στάζει εκνευρίζοντας πρωτίστως όλους αυτούς που πίστεψαν ότι κάτι μπορεί να αλλάξει. Ο κ. Τσίπρας είναι με διαφορά ο καλύτερος μαθητής του παλιού συστήματος που χρεοκόπησε τη χώρα. Και «τότε» με τα συνθήματα και τώρα με τους «βαρυσήμαντους» βερμπαλισμούς».

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here