Θεοδωράκης: Ο κ. Τσίπρας ζήλεψε τη δόξα του Κάμερον

0
7

 

«Πρώτη φορά αριστερά – πρώτη φορά απλή αναλογική» είναι το σύνθημά του ΣΥΡΙΖΑ. Κάποιος πρέπει να τους πληροφορήσει ότι τα ίδια έκανε και ο Τσοχατζόπουλος το 1989. «Πρώτη φορά αριστερά – μια δεύτερη ευκαιρία στον νόμο Τσοχατζόπουλου» αναφέρεται σε ανακοίνωση του Ποταμιού για τον εκλογικό νόμο, που η κυβέρνηση σκοπεύει να καταθέσει έως το τέλος της εβδομάδας.

Και συνεχίζει: Ζητάμε από τη ΝΔ να αποδεχθεί την πρόταση του Ποταμιού για αναλογικό μπόνους. Η ΝΔ το 2012 πήρε 19% και 108 έδρες! Εμείς λέμε: Το πρώτο κόμμα με 20% θα πάρει επιπλέον δέκα έδρες και με 40% θα πάρει επιπλέον 20 έδρες. Καλούμε την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ να μη στηρίξει την πρόταση Τσίπρα. Είναι έγκλημα αυτή τη στιγμή για τη χώρα.

Ο κ. Τσίπρας ζήλεψε τη δόξα του Κάμερον. Για να γίνει αρεστός στην εσωκομματική του αντιπολίτευση ανοίγει τις πύλες της κολάσεως. Το σύστημα που προτείνει θα σημάνει τον κατακερματισμό του πολιτικού συστήματος. Θα γεμίσει η Βουλή με ευκαιριακά κινήματα διαμαρτυρίας, με λαϊκιστές και δημαγωγούς μιας χρήσης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here