Θεοδωράκης: Ο Τσίπρας έχει στόχο να παραμείνει «κούτσα-κούτσα» στην εξουσία

0
2

 

Στην εκτίμηση ότι ο πρωθυπουργός δεν σκοπεύει να κάνει εκλογές, προέβη ο επικεφαλής του Ποταμιού Στ. Θεοδωράκης, αποσυνδέοντας ουσιαστικά την αλλαγή του εκλογικού νόμου, από σενάρια πρόωρων εκλογών.

Ο κ. Θεοδωράκης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, υποστήριξε πως ο κ. Τσίπρας έχει στόχο «κούτσα- κούτσα» να παραμείνει όσο το δυνατό περισσότερο στην εξουσία, για να δημιουργήσει τους δικούς του μηχανισμούς.

Επανέλαβε τις θέσεις του για τον εκλογικό νόμο, ενώ σημείωσε πως εκτός από την παράλληλη συζήτηση για το Σύνταγμα θα πρέπει να γίνει και συζήτηση για τον Αρμαγεδδώνα που πλήττει την κοινωνία.

Σε ό,τι αφορά τις συνεργασίες ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να μετακομίσει στο ψηφοδέλτιο κανενός άλλου κόμματος και πρότεινε να δημιουργηθεί ένας δυνατός τρίτος πόλος απέναντι στην Αριστερά και στη Δεξιά.

Πρέπει να αφήσουμε πίσω τα οργανωτίστικα θέματα είπε και πρότεινε να εκλεγεί από τον λαό, με πάνω από 200.000 ψήφους, αρχηγός που θα έχει καταθέσει την πλατφόρμα και στη συνέχεια να αναλάβει μέσω Συνεδρίου να οργανώσει έναν νέο φορέα. Οι άλλοι υποψήφιοι θα πρέπει να ακολουθήσουν και να στηρίξουν ή να αποσυρθούν από την πολιτική, ξεκαθάρισε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here